Grijze kasteelvloeren

Een rustig interieur met neutrale kleurcombinaties en natuurlijke materialen. Voel jij je daarin thuis en ben je op zoek naar een vloer die perfect tot zijn recht komt in deze ruimte? Bekijk dan onze grijze kasteelvloeren. Deze vloeren dienen als mooie basis voor een neutraal interieur, maar passen ook zeker in een interieur waar opvallende kleurcombinaties de boventoon voeren.

Hieronder een greep uit onze online collectie grijze kasteelvloeren

xactieheaderkloostervloeren-min
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond

grijze kasteelvloer kopen

Stijlvol grijs als basis van jouw interieur

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer van echt eikenhout en gaat je voorkeur uit naar prachtige grijstinten? Dan wijzen we je graag op ons assortiment met stijlvolle grijze kasteelvloeren. Deze vloeren zijn uitgevoerd in diverse houttinten die voorzien zijn van een hoogwaardige kleurolie. De olie is verantwoordelijk voor de verschillende grijstinten.

Behalve het oliën van de vloeren passen we bij Maja ook diverse bewerkingstechnieken toe. Door de oppervlakte van de houten vloerdelen te bewerken, zorgen we ervoor dat authentieke tekeningen en kenmerken beter uit de verf komen. Het resultaat is een stoere kasteelvloer waar geen tweede van is en die is uitgevoerd in een stijlvolle grijstint.

Vloerverwarming onder kasteelvloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze kasteelvloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige grijze kasteelvloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Onze kasteelvloeren in diverse kleuren

Voor stijlvolle en unieke grijze kasteelvloeren ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres. De verschillende grijstinten van onze vloeren passen erg goed in diverse woonstijlen. Houd je van een landelijke stijl met natuurlijke materialen, van een modern interieur met strakke elementen of van een kleurrijke woning met opvallende contrasten? De grijze vloer komt hierin prachtig tot zijn recht.

Overigens vind je in onze collectie ook prachtige kasteelvloeren in andere sfeervolle houttinten. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van ons assortiment waarin je kasteelvloeren vindt die uiteenlopen van helder licht tot diepdonker en zelfs prachtig zwart.

grijze kasteelvloeren woonboerderij maja
legservice woonboerderij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe grijze kasteelvloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Grijze kasteelvloer kopen bij Woonboerderij Maja

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer die de sfeer bepaalt in je interieur? Bekijk onze neutrale die prachtig tot hun recht komen in iedere interieurstijl. We helpen je graag met persoonlijk advies, zodat je een vloer vindt die echt bij jouw stijl past. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We heten je bovendien graag welkom in onze showroom waar je je kunt laten inspireren door ons uitgebreid assortiment.