fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3
Houten kloostervloer kopen?

Kloostervloeren

Ben je aan de zoektocht naar een nieuwe houten vloer begonnen? Bij Woonboerderij Maja vind je een breed aanbod aan prachtige vloeren in diverse kleuren en legpatronen. De authentieke kloostervloer is daar een van. Deze vloer is beschikbaar in verschillende houttinten en heeft een bijzondere natuurlijke karakter.

Iets voor jou? Ontdek dan ons aanbod met recht gelegde kloostervloeren en creëer een prachtige basis in jouw woning. Bekijk bovendien onze eikenhouten visgraatvloeren wanneer je zoekt naar een basis met een speels karakter.
ACTIE: Horeca vloeren van €74 pm² voor €59 pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie kloostervloeren

Filter Kloostervloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Houten kloostervloer Rijckholt

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Lilbosch

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Koningshoeven

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Benedictusberg

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Van Berne

  V.a. €89 p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Van Achel

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Ter Apel

  €89 pm²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer naturel wit

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Middelburg

  V.a. €89,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Elsendael

  €89

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Wittem

  €89 pm²

  Bekijk details
 • Houten kloostervloer Sion

  €89 pm²

  Bekijk details
 • houten kloostervloeren maja

  De authentieke details van de kloostervloer

  Het originele karakter is wat de houten kloostervloer zo uniek maakt. Geen vloerdeel is gelijk aan elkaar en elke noest staat op zichzelf. Dat zorgt voor een authentiek geheel met een warme sfeer in het interieur. Om die reden streven wij ernaar om dat originele karakter van de vloeren zoveel mogelijk te behouden. Met respect voor het materiaal zorgen we voor een optimale behandeling en door diverse bewerkingstechnieken toe te passen, worden de unieke details in de vloer benadrukt.

  Ontdek de diverse uitvoeringen van onze houten kloostervloeren en de bewerkingen die we toe kunnen passen, zodat je de vloer kiest die het best tot zijn recht komt in jouw interieur.

  kloostervloer geschikt voor elk interieur

  Geschikt in iedere type interieur

  Wil je met een nieuwe vloer sfeer en warmte in huis halen, dan is de kloostervloer dankzij het authentieke uiterlijk een erg goede keuze. De vloer leeft en straalt een sfeervolle karakter uit dat doortrekt in het hele interieur, ongeacht het type woning waarin je woont. Een jaren 30-woning met originele elementen of een nieuwbouwhuis met een strakke vormgeving, deze vloer is voor elk type woning geschikt. En ligt er vloerverwarming bij jou in huis? Dan kan je zonder problemen een van onze kloostervloeren erop leggen.

  Het enige dat jij hoeft te doen, is de kleur van jouw nieuwe kloostervloer te bepalen. Ga je voor een donkere bruine vloer die de natuur van buiten naar binnen haalt? Of liever een moderne grijze vloer met grey wash effecten als basis van jouw interieur? De diverse houttinten kan je uitvoerig bekijken in ons assortiment.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Kloostervloeren van Woonboerderij Maja

  Creëer een levendige en authentieke stijl in huis met de kloostervloer als basis. Een prachtige donkere of lichte uitvoering waarbij de natuurlijke details worden benadrukt. We laten je graag ons uitgebreide assortiment zien, zodat je rustig kan bepalen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Kom gerust langs in onze showroom om de kloostervloeren in het echt te bekijken of neem contact met ons op voor advies en informatie.

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte