Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

(duo) Rolgordijnen

Vind je het tijd voor een frisse wind door je interieur en wil je die opknappen met een andere kleur op de muur en nieuwe raamdecoratie? Bij Woonboerderij Maja vind je een prachtige collectie rolgordijnen en duo gordijnen.

We hebben een breed assortiment vol (duo)rolgordijnen in diverse uitvoeringen. Heb je een bepaalde stijl voor ogen of zoek je op basis van de kleur? Neem dan vooral eens een kijkje in ons unieke aanbod. In onze showroom hebben we een ruim assortiment raambekleding in onze shop in shop. Ervaar de diversiteit aan mogelijkheden maar ook aan bedieningsmogelijkheden!

Waarom rolgordijnen

Een rolgordijn is een traditioneel product. Een product dat heel goed te combineren is met bijvoorbeeld overgordijnen. Dit kan dan ook in iedere ruimte toegepast. Er zijn ook verduisterende rolgordijnen verkrijgbaar welke weer wenselijk kunnen zijn in slaapvertrekken. 

Met een rolgordijn kies je voor eenvoud met een eigentijdse twist. Door het brede scala van stoffen, kleuren en texturen bieden rolgordijnen een naadloze integratie in ieder interieur. 

Weet ook dat er vlamvertragende rolgordijnen en badkamerkwaliteiten verkrijgbaar zijn.

Met duo rolgordijnen combineer je veelzijdigheid en functionaliteit

Naast het aanbod in traditionele rolgordijnen biedt Maja ook een ruime collectie duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen worden ook wel dag- en nachtgordijnen genoemd. Met deze raamdecoratie bied je het beste van twee werelden, de functionaliteit van een rolgordijn en het zachte filteren van licht zoals bij de bekende jaloezieën. 

Duo rolgordijnen | Woonboerderij Maja Drachten

Keuze uit rolgordijnen en duo rolgordijnen

Combineer er op los. (duo) Rolgordijnen gaan heel goed samen in combinatie met gordijnen, vitrages maar ook met inbetween gordijnen. Profiteer met rolgordijnen van eenvoudige bediening met de gebruiksvriendelijke systemen. Kies voor handmatige bediening met een kettingmechanisme of kies voor ultiem comfort met de elektrische bedieningsopties. De elektrische bediening zorgt voor optimaal gebruikersgemak maar is ook erg praktisch als de rolgordijnen op hoogte hangen waar je moeilijk bij kunt.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Rolgordijnen of duo rolgordijnen als raamdecoratie? Kom naar Woonboerderij Maja

Wil je jouw woning voorzien van een unieke rolgordijnen? Bepaal de stof dat het best tot zijn recht komt in je interieur. Wil je de raambekleding van dichtbij bekijken? We ontvangen je graag bij Woonboerderij Maja. Neem vrijblijvend contact met ons op om een persoonlijke afspraak in te plannen.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder