Zwarte eiken vloeren

Hoe indrukwekkend is een zwarte eiken vloer in je interieur? Een gedurfde keuze, maar zeker een keuze met een goede uitkomst. Een zwarte vloer heeft een stoere en bijzondere uitstraling waar je niet op uitgekeken raakt.

Stap je graag uit je comfortzone en ben je getriggerd door het idee van een zwarte eiken vloer? Ontdek dan gauw de unieke uitvoeringen in ons assortiment en kies voor een gewaagd statement in jouw interieur.

Hieronder een greep uit onze online collectie zwarte eiken vloeren

Zwarte-vloer-Maja
Filter

Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

witte vs zwarte eiken vloeren

Een uniek effect met de zwarte eiken vloer

Misschien heb je tot op heden altijd gekozen voor een vloer in een neutrale kleur. Absoluut niks mis mee, want een lichte eiken vloer heeft een heel frisse en ruimtelijke uitstraling. Kriebelt het toch om te kiezen voor iets heel anders en een echte statement te maken in je interieur? Een zwarte eiken vloer is een prachtige basis die zorgt voor een klassieke en luxe sfeer. Het valt op en je kunt de kleur combineren met lichte muren, kleurrijke meubels en accessoires of natuurlijke houttinten.

Onze zwarte eiken vloeren kunnen bovendien bewerkt worden om het robuuste uiterlijk te versterken. Met loog- en schaaftechnieken halen onze specialisten de authentieke details in de vloer nog meer naar voren. Ontdek onze bewerkingstechnieken die van jouw houten vloer een unieke vloer maken.

Ga jij voor een stoer statement?

Is het iets voor jou om te kiezen voor een zwarte eiken vloer? Of je nu een oudere woning hebt met karakteristieke elementen of een modern en minimalistisch interieur, de zwarte vloer zal een prachtig en verrassend effect hebben. En in combinatie met vloerverwarming hoef je niet bang te zijn dat de zwarte vloer gaat reageren. Die is uitermate geschikt op vloerverwarming.

We hebben prachtige zwarte eiken vloeren in recht gelegde of visgraatpatroon. Om van dichtbij te zien wat het effect van de zwarte vloer is op de ruimte, ben je van harte welkom in onze showroom waar deze patronen voor je klaarliggen.

Vloerverwarming onder zwart eiken vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze zwarte eiken vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige zwarte eiken vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

zwart eiken vloer kopen
legservice woonboerderij maja

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Zwarte eiken vloeren van Woonboerderij Maja

De keuze voor een unieke zwarte eiken vloer maak je bij Woonboerderij Maja waar je prachtige uitvoeringen vindt. Met een zwarte vloer maak je echt een statement in huis. En vind je het toch spannend? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om je goed te laten adviseren voordat je de knoop doorhakt. Onze specialisten helpen je graag!