Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Zwolle

Zoek jij een nieuwe houten vloer om je woning in Zwolle op te frissen? Of je nu al een concreet idee hebt van het patroon en de kleuren of dat je geen keuze kunt maken uit de vele mogelijkheden, Woonboerderij Maja is er om je te adviseren in de aankoop van jouw nieuwe houten vloer.

We hebben een breed assortiment vol prachtige houten vloeren die uitgevoerd zijn in verschillende patronen en tinten, waar zeker een exemplaar bij zit dat perfect past in jouw interieur. Bekijk onze houten vloeren waaruit je een keuze maakt voor in je huis in Zwolle.

houten vloeren zwolle
nieuwbouw zwolle

Nieuwbouwwoning voorzien van een houten vloer

Een nieuwbouwwoning kenmerkt zich vaak door een strakke uitstraling en moderne elementen. Denk aan een eigentijdse keuken met inbouwapparatuur en vloerverwarming over de hele verdieping. Met een houten vloer maak je een prachtige statement in je nieuwbouwwoning. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het materiaal op het moment dat de houten vloer in aanraking komt met de vloerverwarming. Onze parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring en zorgen ervoor dat je vloer met kwaliteit gelegd wordt.

De houten vloer die past in jouw interieur in Zwolle

Ben je druk bezig met het zoeken naar een geschikte vloer voor in jouw interieur in Zwolle? Terwijl je je online laat inspireren door de laatste woontrends, probeer je te visualiseren hoe de Hongaarse punt of de visgraatvloer eruit ziet in de ruimte. Het patroon waarin de houten vloer wordt gelegd, is bepalend voor de uitstraling van je interieur, zeker in combinatie met de kleuren en het behang op de muur. Kom je er niet uit welk vloer het beste past in jouw nieuwe interieur, dan geven we je graag advies om je op weg te helpen.

houten visgraatvloer zwolle
eiken houten vloer zwolle

Een unieke kleur en bewerking kiezen?

Want met de keuze van het patroon zijn we er nog niet. Onze houten vloeren zijn namelijk ook verkrijgbaar in prachtige donkere en lichte kleuren waar je uit kunt kiezen. Wat dacht je van onze bijzondere eikenhouten vloeren die je in diverse tinten in ons assortiment aantreft?

Daarnaast kun je de houten vloer voor in Zwolle voorzien van een unieke bewerking. Denk aan het roken, branden of borstelen van het oppervlak, waardoor de houten vloer een doorleefd karakter krijgt. In ons assortiment kun je de verschillende bewerkingsopties naast elkaar zien om de verschillen te ontdekken en een keuze te maken.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloer vanuit Zwolle kopen doe je bij Woonboerderij Maja

Heb je uit ons rijk aanbod een keuze kunnen maken? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op om je nieuwe houten vloer in Zwolle te laten leggen. En kom je er nog niet helemaal uit of wil je graag langskomen om de houten vloeren van dichtbij te bekijken? Ook dan ontvangen we je graag bij ons op Woonboerderij Maja.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder