fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Zwolle

Op zoek naar een mooie houten vloer in Zwolle of in de omgeving van Zwolle? Vind jouw droomvloer bij Maja.Houten vloer Zwolle

Voor een houten vloer in Zwolle ben je bij Maja aan het juiste adres. Woonboerderij Maja is eenvoudig bereikbaar via de snelweg en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Je vindt onze rietgedekte woonboerderij aan de doorgaande weg richting Beetsterzwaag, net buiten Drachten.

Al 25 jaar is Maja gespecialiseerd op het gebied van harde vloeren, houten vloeren Zwolle, maar ook pvc vloeren en meer.

Benieuwd naar de prijs van jouw droomvloer?
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een houten vloer is een ruim begrip. Wil je een massieve houten vloer of een lamel vloer?Maja's Smoked Natural houten vloer Zwolle De lamelvloer is tevens geschikt om te leggen op vloerverwarming en heeft als groot voordeel dat de werking van het hout geminimaliseerd is. Er komen dan geen grote kieren tussen de planken. Aan de bovenkant ziet men het verschil niet en het kan net als de massieve vloer ook meerdere keren geschuurd worden. Een duurzame aankoop, er zijn zo weer 30 jaar voorbij.

Creëer jouw eigen sfeer met een houten vloer

Welke sfeer past bij jou? In Zwolle hebben onze mannen al vele vloeren gelegd. Plankenvloeren, patroonvloeren waaronder de populaire visgraatvloer. De visgraatvloer is helemaal terug van weg geweest. Nu net even anders als toen. Destijds zagen we veel de visgraatvloer met een eiken band rondom met de zwarte bies. Tegenwoordig wordt de vloer ook vaak door gelegd naar de muur. En daar wordt dan een stijlvolle witte plint op geplaatst. Dit oogt modern en doet de ruimte groter lijken.Visgraat houtenvloer Zwolle

Een houten vloer is maatwerk, iedere vloer is weer uniek. Wij bewerken en behandelen alle vloeren zelf in onze eigen werkplaats. Er is op deze manier erg veel mogelijk. Kom eens langs bij ons in de showroom en je voelt de sfeer van het hout meteen. Meerdere showvloeren en vele stalen kun je bewonderen, ook kun je een kijkje nemen in onze werkplaats.

Sfeerproeven

Neem online alvast even een kijkje bij onze vloeren, hier zie je een greep uit ons assortiment. Ook bij de referenten kun je foto’s bekijken van leuke projecten. Vanaf Zwolle is het een uurtje rijden naar onze Woonboerderij, welke centraal gelegen is en ruim parkeergelegenheid op het terrein heeft.

Heb je vragen? Of benieuwd naar de prijs van een bepaalde vloer?
Laat het ons dan weten

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte