Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Almere

Ben je toe aan een opknapbeurt van je interieur en zoek je om te beginnen naar een nieuwe vloer die de ruimte een volledig andere sfeer geeft? Het vervangen van je vloer zorgt ervoor dat je in één klap het interieur opfrist. Ga je voor een houten vloer in jouw woning in Almere? Dan ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

Laat je inspireren door ons volledig assortiment vol prachtige houten vloeren die een bijzonder effect hebben op je interieur. Wat je stijl ook is, in ons diverse aanbod vind je zeker een smaakvol exemplaar.

houten vloeren almere
nieuwbouw almere

Een houten vloer in jouw nieuwbouwwoning

Kan een houten parketvloer op vloerverwarming geplaatst worden in jouw nieuwbouwwoning in Almere? Die vraag krijgen we vaak. Ja, dit kan! Onze jarenlange ervaring heeft inmiddels bewezen dat de combinatie hout met vloerverwarming een goede match is. Mits het op de juiste wijze wordt geplaatst, het opstookprotocol wordt uitgevoerd en er gekozen wordt voor het juiste parket. Wij leggen al jarenlang vloeren op vloerverwarming in nieuwbouwwoningen en bestaande woningen. Onze parketteurs hebben al ruim 25 jaar ervaring met het leggen van vloeren en voeren het vak met liefde uit. Zo hebben wij al vele nieuwbouwwoningen van houten vloeren mogen voorzien.

Keuze uit verschillende patronen voor je houten vloer in Almere

De opties voor een nieuwe houten vloer die je in Almere laat leggen, zijn erg breed. In de eerste plaats kun je een keuze maken uit verschillende patronen die ieder een heel eigen effect hebben op de uitstraling van je interieur. Denk aan een houten kasteelvloer in wildverband waarmee je de lengte van de ruimte benadrukt. Of kies voor een visgraatvloer die met zijn zigzagpatroon voor een speels effect zorgt.

We hebben diverse houten vloeren waarmee je jouw interieur in Almere een totaal nieuwe uitstraling geeft. Bekijk de verschillende patronen waarin de vloer kan worden gelegd en maak de keuze voor in jouw woning.

houten vloer almere wildverband
houten visgraatvloer almere

Diverse tinten en bewerkingsopties

Niet alleen kun je voor je houten vloer in Almere een patroon als de visgraatvloer of de Hongaarse punt kiezen. De kleur en bewerking van de vloeren zijn ook belangrijke graadmeters die de sfeer in de ruimte bepalen. Een lichte tint die zorgt voor een frisse uitstraling of een donkere houten vloer die een stoer en robuust karakter heeft.

En laat je de houten vloer bewerken, dan benadruk je het doorleefde effect dat je voor ogen hebt. Kies voor een gebrande of gerookte houten vloer die je interieur in Almere een unieke look geeft en bekijk ook de andere mogelijkheden voor het bewerken van de houten vloer. Wij kunnen jouw hier natuurlijk ook van het beste advies voorzien.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloer voor in Almere? Kom naar Woonboerderij Maja

Wil je jouw woning in Almere voorzien van een unieke houten vloer? Bepaal het patroon dat het best tot zijn recht komt in je interieur. Wil je de vloeren eens van dichtbij bekijken? We ontvangen je graag bij Woonboerderij Maja om de houten vloeren aan je te laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken en kom bij ons langs.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder