Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloer Friesland

Vind je het tijd voor een frisse wind door je interieur en wil je die opknappen met een andere kleur op de muur en een nieuwe vloer? Bij Woonboerderij Maja vind je een prachtige houten vloer voor in je huis in Friesland.

We hebben een breed assortiment vol houten vloeren in diverse uitvoeringen. Heb je een bepaalde stijl voor ogen of zoek je op basis van de kleur? Neem dan vooral eens een kijkje in ons uniek aanbod.

nieuwbouw friesland

De houten vloer in jouw nieuwbouwwoning

Het interieur van je nieuwbouwwoning wil je voorzien van een warme basis. De houten vloer is een goede manier om die warmte in huis te halen. Het levendige karakter van het materiaal in combinatie met strakke elementen zorgt voor een verrassend effect. En ligt er vloerverwarming in je woning, dan kun je nog steeds kiezen voor een mooie houten vloer die daarvoor geschikt is. Laat je informeren door onze ervaren parketteurs die de houten vloer vakkundig over de vloerverwarming leggen.

Je keuze voor een unieke houten vloer in Friesland

Als je zoekt naar een houten vloer, dan zul je overspoeld worden door de opties aan legpatronen, de tinten van de vloer en de bewerking. De vloer is de basis van je interieur, dus die wil je goed hebben. Laat je daarom inspireren door ons aanbod aan mogelijkheden en bepaal waar je voorkeur naar uitgaat. En maak stapsgewijs de keuze voor je houten vloer in Friesland.

Bepaal om te beginnen in welk patroon je de vloer in je woonkamer, keuken of op de bovenverdieping wilt leggen. Ga je voor een recht gelegde eiken houten vloer waarmee je de lengte van ruimte benadrukt? Of ben je weg van de bijzondere patronen in de visgraatvloer die je absoluut wilt terugzien in jouw interieur.

houten visgraatvloer friesland
bewerking houten vloer friesland

De kleuren die de sfeer bepalen

Als je de keuze hebt gemaakt voor het legpatroon, dan is de volgende stap om te kiezen voor de kleur. We hebben prachtige houten vloeren in lichte en donkere uitvoeringen, waarmee je de sfeer van je interieur definieert. Houd je van lichte tonen die je interieur opfrissen of kies je een prachtige donkere houten voor een klassieke uitstraling van je woning in Friesland?

Naast het legpatroon en de kleur, kun je kiezen of je de vloer wilt laten bewerken. De houten vloeren bestaan uit nerven en noesten die het echte hout karakteriseren en iedere stuk vloer uniek maken. Laat je een eiken vloer in huis leggen? Door het oppervlak te roken of te branden, versterk je die karakteristieke uitstraling wat bijdraagt aan een sfeervol interieur.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloer in Friesland? Kom naar Woonboerderij Maja

De keuze voor het patroon, de kleur en een eventuele bewerking liggen vast, dus jij bent klaar om de houten vloer in Friesland te leggen. Aarzel niet en neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen in de afhandeling van je bestelling. Kom je er niet uit welke vloer je vindt passen in je interieur? Ook dan staan we je graag te woord om je te helpen en te adviseren bij de keuze voor jouw nieuwe houten vloer.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder