fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3

Hongaarse punt

Specificaties

Hongaarse punt
v.a. € 95,- p/m²
Interesse in deze vloer?

  Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan:


  De Hongaarse punt

  Ben je op zoek naar een unieke eiken houten vloer? Dan is de Hongaarse punt vloer misschien iets voor jou! Deze uiterst chique vloer heeft een bijzondere uitstraling doordat de vloerdelen in een hoek van 45 of 60 graden gelegd worden. Wij leveren deze vloer op twee manieren: in Tapis vloerdelen, of als in duoplanken met een toplaag hout verlijmd op een multiplex drager.

  Kies je voor de Tapis vloerdelen, dan kies je voor de traditionele manier. Bij een Tapis vloer is de plank doormidden gezaagd. De andere optie is de Hongaarse punt vloer gelegd met duoplanken. Beide soorten worden verlijmd gelegd, alleen de Tapis vloer wordt ook nog genageld.

  Wil je meer weten over de verschillen tussen de twee opties, en wat het meest geschikt is voor jouw woning? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

  Gewenste kleur

  Je kunt deze vloer bestellen in iedere gewenste kleur. De bewerkingen van de houten vloeren verrichten wij in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen wij tijdens jouw bezoek aan onze showroom de gewenste kleur presenteren. Na het aanbrengen van de gewenste kleurolie brengen we een coatinglaag aan op de vloer. Deze laag beschermt de vloer tegen vocht en vuil.

  Vloerverwarming

  De Hongaarse punt wordt verlijmd gelegd en is uiterst geschikt voor vloerverwarming. Nieuwsgierig hoe deze unieke vloer er in het echt uit ziet? Bezoek onze showroom en laat je verrassen!

  De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Dé vloeren specialist
  • Familiebedrijf (3generaties)
  • Eigen vakmannen
  • Duurzame houten vloeren

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte