Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Oosterwolde

Eiken houten vloer Oosterwolde

De mooiste houten vloeren in Oosterwolde

Woonboerderij Maja is al sinds 1994 specialist op het gebied van houten vloeren en het leggen ervan. Ook vele klanten in Oosterwolde hebben een vloer van de enthousiaste, vakbekwame parketteurs in huis liggen. Onze houten vloeren zijn uitsluitend gemaakt en gefabriceerd volgens de hoogste normen en eisen die gesteld mogen worden aan houten vloeren. Het segment is opgedeeld in enkele categorieën houten vloeren. Zo kun je ook bij ons terecht voor ieder type houten vloer je wenst.

Aanbod houten vloeren

Ook voor jouw woning in Oosterwolde is erg veel keuze op het gebied van houten vloeren. Omdat iedere vloer maatwerk is, adviseren wij je om naar onze showroom te komen om daar jouw droomvloer samen te stellen. Bij Woonboerderij Maja bieden wij je een breed aanbod op het gebied van vloeren. Neem direct jouw bovenverdieping mee. Liever geen hout op de bovenverdieping? Dan heeft Maja geschikte vloeren als tapijt laminaatvloeren en PVC.

Nieuwe woning of renovatie?

Als je een nieuwe woning hebt gekocht of als je een eigen huis renoveert is het een goede keus om je oog te laten vallen op een mooie nieuwe vloer wilt. Houten vloeren zijn tevens een waardeverhoging van jouw eigen woning in Oosterwolde en geven jouw huis een compleet nieuwe uitstraling. Je kunt zich bij ons goed oriënteren wat bij je en jouw woning te Oosterwolde past. Wij hebben schitterende vloeren tegen een scherpe prijs.

Houten vloer met vloerverwarming

Nieuwe woningen worden veelal opgeleverd met vloerverwarming als hoofdverwarming. Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming is heel goed mogelijk. Voorheen hadden we veelal te maken meet massief eikenhouten vloeren. Dit type vloer is minder geschikt in combinatie met vloerverwarming. Deze vloer gaat snel werken, dat is juist niet wenselijk met een houten vloer.  Tegenwoordig is dit geen punt meer. Door de juiste opbouw van de vloerdelen, vaak eikenlamelparket, gaat een houten vloer heel goed samen met vloerverwarming. Je profiteert dan van een heerlijke constante warmte.

Dus kies gerust een houten vloer voor jouw woning in Oosterwolde met vloerverwarming, Veel klanten zijn je hierin voor gegaan. Het is een heerlijke warmte en mits de vloer goed gelegd wordt en de vloer van de juiste kwaliteit is, is dit geen enkel probleem. Lees je hier meer over op onze website: Houten vloer met vloerverwarming.

De rijafstand tussen Oosterwolde en Drachten is 22 kilometer. Je kunt dus binnen een half uur bij ons zijn en al onze mooie houten vloeren bekijken in de winkel.

De mooiste houten vloeren komen natuurlijk van Woonboerderij Maja!

Wij leveren al onze vloeren gratis in Oosterwolde en omstreken, ook een topservice van Maja. Je krijgt bij ons alleen vakkundig advies.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Maja's eikenhoutenvloer Oosterwolde

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder