fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Oosterwolde

De mooiste houten vloeren in Oosterwolde

Woonboerderij Maja is al jaren de specialist in houten vloeren. Ook vele klanten in Oosterwolde hebben een vloer van de enthousiaste, vakbekwame parkateurs in huis liggen. Onze houten vloeren zijn uitsluitend gemaakt en gefabriceerd volgens de hoogste normen en eisen die gesteld mogen worden aan houten vloeren. Het segment is opgedeeld in enkele categorieën houten vloeren. Zo kunt u, uit Oosterwolde, ook bij ons terecht voor goedkope houten vloeren. Lamel eiken houten vloerdelen worden momenteel erg veel gelegd.

Aanbod houten vloeren in Oosterwolde

eiken-lamel-vloerEr is erg veel keuze op het gebied van houten vloeren in Oosterwolde. Om de beste houten vloer te vinden, die bij u past, zult u toch echt naar de houten vloerenspecialist Woonboerderij Maja moeten komen. Wij bieden u een breed aanbod op het gebied van vloeren. Ook voor uw bovenverdieping heeft Maja geschikte vloeren als laminaatvloeren, tapijt en vinyl.

Bij een nieuwe woning of renovatie van uw woning in Oosterwolde hoort natuurlijk een prachtige houten vloer.

Houten vloeren is een waardeverbetering van uw eigen woning in Oosterwolde. Als u een nieuwe woning heeft gekocht of als u u eigen huis renoveert is de kans groot dat u ook een mooie nieuwe vloer wilt. Dit geeft uw huis een compleet nieuwe uitstraling. U kunt zich bij ons goed orienteren wat bij u en uw woning te Oosterwolde past. Wij hebben schitterende vloeren tegen een scherpe prijs. U krijgt bij ons een vakkundig advies.

Houten vloeren en vloerverwarming in Oosterwolde

Vloerverwarming is enorm in opkomst. Woonboerderij Maja legt tegenwoordig ongeveer 3 vloeren in de week op vloerverwarming.  Ook in Oosterwolde zijn klanten u hierin voor gegaan. Het is een heerlijke warmte en mits de vloer goed gelegd wordt en de vloer van de juiste kwaliteit is, is dit geen enkel probleem. Leest u hier meer over op onze website: Hout op vloerverwarming

De rijafstand tussen Oosterwolde en Drachten is 22 kilometer. U kunt dus binnen een half uur bij ons zijn en al onze mooie houten vloeren bekijken in de winkel.

De mooiste houten vloeren komen natuurlijk van Woonboerderij Maja !

Wij leveren al onze vloeren gratis in Oosterwolde en omstreken, ook een topservice van Maja.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte