Tapijten

Heerlijk warm en comfortabel tapijt

Woonboerderij Maja is niet alleen specialist op het gebied van harde vloeren. Ook voor tapijt kun je terecht bij Woonboerderij Maja. Tapijt is warm en comfortabel en blijft zich ook voortdurend vernieuwen. Wist je dat tapijt ook op vloerverwaming geplaatst kan worden?

Impressie van onze tapijten

De beste impressie van onze tapijten vind je natuurlijk in onze woonwinkel in Drachten. Kom gerust eens gezellig langs! We geven jou graag persoonlijk stijladvies.

Tapijten
Filter

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Tapijt laten leggen

Onze vakbekwame mensen beheersen het tapijt leggen tot in de puntjes. Met jarenlange ervaring plaatsen zij het mooi in jouw woning. Kamerbreed tapijt leggen zij superstrak, en trappen bekleden zij ook met de mooiste tapijten.

Mooi en tijdloos

Wij leveren tapijt van de bekende merken, zoals het bekende merk Interfloor. Ook zijn wij gold dealer van de merken Desso, Bonaparte en Parade. Het hele jaar door zorgen de leveranciers voor de nieuwste kleuren en materialen voor de mooiste tapijten. Tijdloze, bijzondere en hippe kleuren, zowel wol als synthetisch, hoogpolig tapijt of kort, je kunt van alles kiezen uit ons assortiment.

Tapijt voor bedrijven

Woonboerderij Maja legt ook tapijt in kantoorruimtes etc. Hiervoor leent het projecttapijt zich erg goed. Het is ideaal voor grote kantoorruimtes waarin veel mensen werken. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hierdoor ontstaat een prettige werkomgeving.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust Contact met ons op.