fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2
Wit eiken vloer kopen?

Witte eiken vloeren

Een nieuwe vloer in huis geeft je interieur meteen een andere uitstraling. De vloer is een basis die het interieur als één geheel draagt en waarin alle kleuren en materialen van de muren, meubels en accessoires met elkaar worden verbonden.

Zoek je een nieuwe vloer, dan is de keuze voor het materiaal en de kleur bepalend voor de sfeer in huis. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige witte eiken vloer van Woonboerderij Maja en ontdek wat het effect ervan is op jouw woning.
Bekijk onze ACTIE: een Eikenhouten Visgraatvloer v.a. €49,- pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie witte eiken vloeren

Filter Witte eiken vloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Eiken visgraat gerookt wit

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken visgraatvloer wit fijnbezaagd

  v.a. € 99,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken visgraat vloer gerookt wit

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken visgraat parketvloer

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer gerookt wit

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer fijn bezaagd wit

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken kasteelvloer grijs wit

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer geschaafd sneeuw

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer geloogd en geschraapt

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer sneeuwwit

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken lamelvloer, naturel wit

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer Brute fijnbezaagd

  v.a. € 78,- p/m²

  Bekijk details
 • wit eiken vloer kopen

  Licht en warmte met de witte eiken vloer

  Een witte eiken vloer doet veel voor de ruimte van een woning. Dat zal je meteen merken zodra de vloer in huis komt te liggen. Door de frisse en lichte uitstraling lijkt de kamer meteen een stuk groter. Zeker wanneer zonlicht erop reflecteert, wordt de openheid in de ruimte enorm versterkt. Wit is een populaire en veelzijdige kleur die wordt toegepast op eiken vloeren. Niet alleen vanwege het open en frisse karakter, maar ook vanwege de verschillende schakeringen. De hoeveelheid kleurpigment in de witte olie heeft invloed op de kleur van de vloer. Meer witte pigment zorgt voor wittere eiken vloerdelen. Met als resultaat bijvoorbeeld een populaire white wash vloer die zorgt voor een natuurlijk en speels effect.

  Ben je nu bang dat de ruimte door het wit van de vloer verandert in een steriel ziekenhuisinterieur? Geen zorgen, want het witte eikenhout heeft een warm en authentiek uiterlijk. Karakteristieke noesten kenmerken het natuurlijk materiaal. Laat je bijvoorbeeld een witte eiken kasteelvloer in jouw woonkamer leggen? Dan creëer je een interieur waarin licht en warmte de boventoon voeren. De warmte is overigens niet alleen afkomstig van de uitstraling van de eiken vloer. Het materiaal is erg geschikt voor vloerverwarming en wordt daarmee letterlijk een warmtebron.

  witte eiken vloer bewerkt

  Een witte vloer in jouw interieur?

  Of je nu woont in een moderne en minimalistische stijl of dat een landelijk interieur helemaal jouw voorkeur heeft, met een witte eiken vloer zorg je voor een perfecte basis. De sfeer wordt optisch ruimtelijker en de kleur zorgt tegelijk voor zoveel warmte.

  Uiteraard kun je in ons assortiment kiezen voor diverse patronen waarin de witte eiken vloer prachtig uitkomt. Wat dacht je van een recht gelegde vloer of juist een speelse eiken visgraatvloer? Aanvullend heb je de optie om de vloer te laten bewerken om de authenticiteit van het eikenhout te versterken. Daarmee krijgt jouw vloer nog meer karakter. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor de witte eiken vloer.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Witte eiken vloer kopen bij Woonboerderij Maja

  Bestel nu een van onze unieke witte eiken vloeren en ervaar hoe de ruimte in huis meteen groter lijkt. We hebben prachtige uitvoeringen waar je absoluut de vloer vindt die je zocht. En ga je toch liever voor een tint donkerder? Bekijk dan ook eens onze donkere eiken vloeren.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om je te laten adviseren. We helpen je graag met het uitkiezen van een mooie witte eiken vloer die de basis wordt van jouw interieur.

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte