fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Afwerking houten vloer

De afwerking van uw houten vloer

De afwerking van uw houten vloer is heel belangrijk. Welke plint u kiest, hangt af van uw woonsituatie en natuurlijk uw smaak. Woonboerderij Maja stelt haar afwerking van een houten vloer op een hoog niveau. Hoe mooier de details worden afgewerkt worden, hoe mooier uw vloer uitkomt.

Opstaande of liggende plinten

afwerking van houten vloerWanneer de vloer eenmaal gelegd is moet er een plint omheen. Er zijn verschillende plinten verkrijgbaar. Opstaande en liggende plinten.

De opstaande plinten zijn verkrijgbaar in massief hout of MDF. In het MDF zijn ook veel verschillende stijlen mogelijk. De liggende plinten zijn altijd van de gekozen houtsoort. Bij een massieve vloer plaatsen wij ze van 35 mm breed. Bij een lamelvloer op 28 mm breed. 5 mm is de dikte.

Plinten in dezelfde kleur als het kozijn

De MDF opstaande plinten worden geleverd in de grondverf. Meestal worden deze overgeschilderd in dezelfde kleur als de kozijnen. Zo creëert u een mooi geheel.

De parkateurs van Maja hebben het vakmanschap en het juiste gereedschap om de plinten op z’n mooist te plaatsen. Bij de deur zagen zij het deurkozijn in om de vloer hier onder te kunnen plaatsen. Er worden dan geen liggende plinten bij geplaatst.

Ook wanneer u in de hal een stijl van de trap heeft kunnen wij deze dus inzagen om wederom niet met die liggende plinten te werken. Een houten convectorputrooster kan eventueel in dezelfde kleur als uw vloer geolied worden.

Onderhouden van de houten vloer

De ene houten vloer vergt meer onderhoud dan de andere. Houd uw vloer als nieuw en bekijk daarvoor eens tussen de onderhoudsproducten die u daarmee prima kunnen helpen.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte