fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Vloerenspecialist

VloerenspecialistVloeren van Woonboerderij Maja

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Laat u dan goed adviseren. U ziet de vloer iedere dag, dus het is belangrijk dat de vloer die u uitkiest écht helemaal naar wens is. Woonboerderij Maja is al meer dan 25 jaar vloerenspecialist. Wij helpen u dan ook graag met het maken van de juiste keuze.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Vraag een offerte aan

Soorten vloeren

Bij Woonboerderij Maja vindt u een ruim aanbod aan duurzame, kwalitatieve vloeren. Perfect voor iedere situatie. Of u nu alleen woont, met uw gezin en kleine kinderen, of met uw huisdieren. Wij zijn specialist in houten vloeren, maar we kunnen u ook alles vertellen over PVC en laminaat vloeren. Al onze vloeren zijn van A-kwaliteit en bovendien voor een scherpe prijs!

Houten vloeren bewerken wij zelf in onze werkplaats. U kunt kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor u in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd uw droomvloer maken.

U kunt de vloer op diverse manieren leggen. Zo kunt u de vloerdelen recht leggen, maar u kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een visgraatvloer of een Hongaarse puntvloer. Wilt u de vloer liever laten leggen? Woonboerderij Maja heeft een eigen legservice. De mannen van Maja kennen alle kneepjes van het vak en leggen de vloer in een mum van tijd in uw woning. Vaak kunt u de vloer direct na het leggen al betreden!

Persoonlijk advies

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit onze houten vloeren en de vele bewerkingsmogelijkheden? U kunt bij ons terecht voor gratis stijladvies. Ook kunt u in onze woonboerderij vele vloeren bekijken. Of bekijk onze vloeren alvast online.

Bekijk Maja’s vloeren
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte