fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2
Woonboerderij Maja - Uw vloerenspecialist

Vloerenspecialist

VloerenspecialistVloeren van Woonboerderij Maja

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Laat je dan goed adviseren. Je ziet de vloer iedere dag, dus het is belangrijk dat de vloer die je uitkiest écht helemaal naar wens is. Woonboerderij Maja is al meer dan 25 jaar vloerenspecialist. Wij helpen je dan ook graag met het maken van de juiste keuze.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies.

Vraag een offerte aan

Soorten vloeren

Bij Woonboerderij Maja vind je een ruim aanbod aan duurzame, kwalitatieve vloeren. Perfect voor iedere situatie. Of je nu alleen woont, met jouw gezin en kleine kinderen, of met jouw huisdieren. Wij zijn specialist in houten vloeren, maar we kunnen je ook alles vertellen over PVC en laminaat vloeren. Al onze vloeren zijn van A-kwaliteit en bovendien voor een scherpe prijs!

Houten vloeren bewerken wij zelf in onze werkplaats. Je kunt kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor je in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd jouw droomvloer maken.

Je kunt de vloer op diverse manieren leggen. Zo kun je de vloerdelen recht leggen, maar je kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een visgraatvloer of een Hongaarse puntvloer. Wil je de vloer liever laten leggen? Woonboerderij Maja heeft een eigen legservice. De mannen van Maja kennen alle kneepjes van het vak en leggen de vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om een keuze te maken uit onze houten vloeren en de vele bewerkingsmogelijkheden? Je kunt bij ons terecht voor gratis stijladvies. Ook kunt je in onze woonboerderij vele vloeren bekijken. Of bekijk onze vloeren alvast online.

Bekijk Maja’s vloeren
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte