fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3

Duette

Duette
Prijs p/m op aanvraag

Een Duette stof is opgebouwd uit twee geplisseerde stoffen met een plooibreedte van 25 mm. De stoffen zijn in het midden met elkaar verbonden en vormen zo een honingraatstructuur.

Duette vs Plisse

Een groot verschil t.o.v. de plisse stof is, dat de koorden door het midden van de honingraatstructuur lopen, zodat de koorden nauwelijks zichtbaar zijn en de gaatjes onzichtbaar zijn in de stof. Dit draagt zorg voor een strak geheel en een nog betere zon- en lichtregeling.

De 25 mm Duette en 45 mm honingraatstoffen hebben een extra hoge isolatiewaarde. Dit heeft als voordeel een perfecte klimaatbeheersing en een energiebesparend product. De 45 mm is tevens leverbaar met een dubbele cel voor een extra hoge isolatiewaarde.

Ideaal voor elk type raam

Duette is de ideale raamdecoratie voor iedere denkbare raamsituatie. Rechte ramen, dakramen, plafondramen, serreramen, ronde ramen, driehoek, kortom voor ieder raam een perfect op maat gemaakt model. Je kunt het lichtinval prachtig bepalen. Je kunt bijvoorbeel de bovenkant openen en de onderkant dichthouden. Een decoratief en functioneel product!

De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Dé vloeren specialist
  • Familiebedrijf (3generaties)
  • Eigen vakmannen
  • Duurzame houten vloeren

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte