Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

PVC vloeren Groningen

Een PVC vloer in Groningen is ideaal. Het heeft een houten structuur, is gebruiksvriendelijker dan laminaat en er mag op geleefd worden. Wanneer je dus overweegt om een nieuwe vloer bij jou in Groningen te (laten) leggen, dan is een PVC vloer een perfecte keuze. In onze woonboerderij tonen wij jou graag een breed aanbod aan PVC vloeren. Bij Woonboerderij Maja beschikken wij over PVC vloeren die nog gebruiksvriendelijker zijn dan laminaat vloeren. Dit komt door de houten structuur die in de vloer verwerkt is. Dit geeft het zowel een authentieke uitstraling als dat het kwalitatief beter is. Daarnaast hebben wij ook PVC vloeren in allerlei vormen, maten en kleuren. Dus als je een geschikte vloer wil voor jouw woning in Groningen dan ben je hier aan het juiste adres.

PVC Visgraatvloeren Groningen
PVC Vloeren vtwonen

Afspraak inplannen

PVC vloer laten leggen

Daarnaast hebben PVC vloeren een zeer sterke bovenlaag wat geschikt is voor een huis waar intensief wordt gewoond. De vloer zal niet snel slijten en is dus erg geschikt voor als u huisdieren of kleine kinderen heeft. Bij Woonboerderij Maja hebben wij veel verstand van het uitkiezen van de juiste vloer zowel als het leggen van deze vloeren. PVC vloeren moeten bij het leggen eerst verlijmd worden. Dit zorgt dat deze een optimaal stabiel effect hebben. Dit vergroot overigens ook de gebruiksduur van de PVC vloeren voor uw woning in Groningen.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u uw eigen PVC vloer komen uitzoeken bij ons? Dat kan, u bent altijd welkom bij ons in Drachten en wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

pvc vloer groningen

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Uw nieuwe PVC vloer in Groningen

We zijn gevestigd in Drachten, maar hebben door de jaren heen al veel vloeren mogen leggen in Groningen. Hieronder een selectie prachtige vloeren die in Groningen liggen.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder