fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

PVC vloeren Groningen

PVC Visgraatvloeren Groningen

PVC vloer in Groningen

Een PVC vloer is ideaal. Het heeft een houten structuur, is gebruiksvriendelijker dan laminaat en er mag op geleefd worden. Wanneer je dus overweegt om een nieuwe vloer bij jou in Groningen te (laten) leggen, dan is een PVC vloer een perfecte keuze. In onze woonboerderij tonen wij jou graag een breed aanbod aan PVC vloeren. Bij Woonboerderij Maja beschikken wij over PVC vloeren die nog gebruiksvriendelijker zijn dan laminaat vloeren. Dit komt door de houten structuur die in de vloer verwerkt is. Dit geeft het zowel een authentieke uitstraling als dat het kwalitatief beter is. Daarnaast hebben wij ook PVC vloeren in allerlei vormen, maten en kleuren. Dus als je een geschikte vloer wil voor jouw woning in Groningen dan ben je hier aan het juiste adres.

PVC Vloeren vtwonen

  Afspraak inplannen

  Jouw naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Hieronder kun je meer informatie kwijt over jouw aanvraag

  Maja's vloeren i.c.m. huisdieren

  PVC vloer laten leggen

  Daarnaast hebben PVC vloeren een zeer sterke bovenlaag wat geschikt is voor een huis waar intensief wordt gewoond. De vloer zal niet snel slijten en is dus erg geschikt voor als u huisdieren of kleine kinderen heeft. Bij Woonboerderij Maja hebben wij veel verstand van het uitkiezen van de juiste vloer zowel als het leggen van deze vloeren. PVC vloeren moeten bij het leggen eerst verlijmd worden. Dit zorgt dat deze een optimaal stabiel effect hebben. Dit vergroot overigens ook de gebruiksduur van de PVC vloeren voor uw woning in Groningen.

  Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u uw eigen PVC vloer komen uitzoeken bij ons? Dat kan, u bent altijd welkom bij ons in Drachten en wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

  Trends & inspiratie

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte