fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Meubels

De mooiste meubels voor uw woninginrichting

Woonboerderij Maja voorziet u graag van uw complete woninginrichting. Op zoek naar mooie meubelen voor uw woninginrichting? Bezoek onze showroom in Drachten.

Maja meubelen

Wij leveren houten meubels uit voorraad maar u kunt er ook voor kiezen om een houten meubel volledig op maat te laten maken. De meest voorkomende houtsoort waar wij mee werken is eikenhout. Eikenhout verleent zich uitermate goed voor uw gewenste meubel. Eikenhout heeft de juiste hardheid waardoor het meubel niet snel krast of deukt waardoor uw meubel op maat erg duurzaam is. Doordat dit een prettig te bewerken houtsoort is, zorgt Maja ervoor dat dit meubel aansluit op de rest van uw woninginrichting. Eikenhout is uitermate geschikt om te bewerken in de gewenste kleur en de houtstructuren zijn mooi uit te selecteren. Net als bij een eikenhoutenvloer kunt u ook bij een meubel kiezen voor bijvoorbeeld veel of weinig noesten.

Om een beeld te krijgen van de meubelen die bij ons in de showroom staan nodigen wij u graag uit in onze woonwinkel in Drachten. Hier staan alle meubels in een huiselijke sfeer voor u uitgestald. U kunt meteen een kijkje nemen in onze werkplaats. Dit is het kloppend hart waar de bewerkingen worden uitgevoerd.

Of neem direct contact met ons op. Klanten beoordelen ons met een 8.9!

 • Robuuste rusticatafel Bekijk details
 • Stoelen Bekijk details
 • Tafels Bekijk details
 • Meubels Drachten: op maat laten maken?

  Meubel DrachtenU bent op zoek naar een meubel maar het meubel waar uw oog op valt heeft niet het juiste formaat. Of anders, het meubel heeft niet de gewenste kleur of bewerking. Geen nood!  Team Maja maakt meubels geheel voor u op maat. Desgewenst passen we ook de kleur aan. Hierdoor krijgt u het meubel dat volledig aansluit bij uw eisen en wensen.

  Dit geldt ook voor eetkamerstoelen. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende onderstellen. Wilt u eetkamerstoelen op wielen of juist niet? Kortom, door de vele mogelijkheden op het gebied van meubelen nodigen wij u graag uit in onze showroom.

   

  Trends & inspiratie

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

   Bel nu! Offerte