Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Laminaat Assen

Zoek je naar een geschikte laminaat vloer voor in jouw woning in Assen en omgeving? 

Kom dan langs op Woonboerderij Maja voor een breed assortiment aan laminaat vloeren. Wij zijn dé specialist in laminaten vloeren in de buurt van Assen. Op deze woonboerderij is een ruim aanbod aan laminaten vloeren te vinden.

Jouw eigen laminaat vloer in Assen

Een laminaat vloer is een goede keuze, dit komt mede door een aantal voordelen dat de laminaat vloeren met zich mee brengt.  Dit zijn:

  • Relatief goedkope prijs
  • Talloze motieven
  • Tegenwoordig houtstructuur in de vloer
  • Zeer krasvast
  • Gemakkelijk te onderhouden

Met passend advies en een goede indruk van alle laminaten vloeren van Woonboerderij Maja kun je met uw eigen unieke laminaten vloer naar huis gaan.

Assortiment laminaat Assen

Voor jouw woning in Assen beschikken wij over een breed assortiment aan laminaat. Een greep uit de merken zijn onder andere Alloc, Quickstep en Parador.

Een laminaat vloer naar uw voordeur

Op woonboerderij Maja beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan laminaatvloeren. Extra breed, erg lang of juiste dun laminaat, zijn allemaal mogelijkheden die wij voor je kunnen realiseren. Jouw eigen unieke laminaten vloer voor jouw woning in Assen zit er dus zeker tussen.

Wil je meer informatie over laminaat Assen of andere vloeren en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *