fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Laminaat Assen

Zoek u naar een geschikte laminaat vloer voor in uw woning in Assen en omgeving? 

Kom dan langs op Woonboerderij Maja voor een breed assortiment aan laminaat vloeren. Wij zijn dé specialist in laminaten vloeren in de buurt van Assen. Op deze woonboerderij is een ruim aanbod aan laminaten vloeren te vinden.

Uw eigen laminaat vloer in Assen

laminaat-dinkerEen laminaat vloer is een goede keuze, dit komt mede door een aantal voordelen dat de laminaat vloeren met zich mee brengt.  Dit zijn:

  • Relatief goedkope prijs
  • Talloze motieven
  • Tegenwoordig houtstructuur in de vloer
  • Zeer krasvast
  • Gemakkelijk te onderhouden

Met passend advies en een goede indruk van alle laminaten vloeren van Woonboerderij Maja kunt u met uw eigen unieke laminaten vloer naar huis gaan.

Assortiment laminaat Assen

Voor uw woning in Assen beschikken wij over een breed assortiment aan laminaat. Een greep uit de merken zijn onder andere Alloc, Quickstep en Parador.

Een laminaat vloer naar uw voordeur

Op woonboerderij Maja beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan laminaatvloeren. Extra breed, erg lang of juiste dun laminaat, zijn allemaal mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren. Uw eigen unieke laminaten vloer voor uw woning in Assen zit er dus zeker tussen.

Wilt u meer informatie over laminaat Assen of andere vloeren en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte