fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3
Houten visgraatvloer kopen?

Houten visgraatvloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer en ga je voor een houten vloer? Wat dacht je dan van een prachtige houten visgraat vloer? Met zijn speelse motief brengt deze vloer een unieke sfeer in huis.

De houten visgraatvloeren horen niet langer alleen thuis in een klassieke herenhuis, maar komen ook prachtig tot hun recht in een moderne inrichting. In het assortiment van Woonboerderij Maja vind je houten visgraatvloeren in verschillende kleuren en uitvoeringen. Wil jij bijvoorbeeld een eikenhouten visgraat vloer in jouw woonkamer, dan zul je in ons aanbod zeker een exemplaar vinden die daar past.
ACTIE: Horeca vloeren van €74 pm² voor €59 pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie houten visgraatvloeren

Filter Houten visgraatvloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Houten rustieke visgraatvloer grijs

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten visgraat gerookt wit

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten visgraat bruin Antique

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten visgraatvloer wit fijnbezaagd

  v.a. € 99,- p/m²

  Bekijk details
 • Houten visgraat Authentic bordeaux

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • eiken houten visgraatvloer kopen

  De houten visgraat vloer, klassiek én modern

  Waar een rechte houten vloer voor een rustige uitstraling in je interieur zorgt, bereik je een speels effect met de visgraat vloer. Afhankelijk van de kleurkeuze past een houten visgraat vloer ook heel mooi in een interieur waar je tot rust wilt komen. Dat maakt deze vloer tot een veelzijdig exemplaar die in allerlei stijlen bijzonder tot zijn recht komt. Heb je toch een ander motief op het oog die je op de vloer in je huis wilt terugzien, kijk dan eens naar onze andere vloeren. Onder andere de kasteelvloeren die in zowel lichte als donkere tinten verkrijgbaar zijn, hebben een rustieke uitstraling die prachtig zullen liggen in een uniek interieur.

  houten visgraatvloer eikenhout

  Prachtige houtkleuren

  Bij Woonboerderij Maja is de houten visgraat vloer in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Kies de kleur die in jouw inrichting past en die jouw woonkamer tot één geheel maakt. Maar denk ook aan de breedte van de latten die de uitstraling van de vloer bepalen. In ons assortiment hebben wij bijzondere uitvoeringen van de houten visgraat vloer die naadloos aansluiten bij de stijl van jouw inrichting. Naast het mooie motief van de visgraat vloer vind je in het aanbod ook andere vergelijkbare patronen. De Hongaarse punt waarbij de latten op een iets andere manier met elkaar verbonden zijn, brengt een heel ander karakter in je woonkamer.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Houten visgraat vloer kopen? Kom naar Woonboerderij Maja

  Is je keuze gevallen op een van onze houten visgraatvloeren en zie je die al liggen in jouw woonkamer? Kom eens langs in onze showroom om de unieke exemplaren in het echt te zien. Voor informatie over het onderhoud en de kosten, neem je vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij helpen je graag met onze adviezen over jouw houten visgraatvloer. Vind je het lastig om de juiste houten visgraat vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!
  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte