fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Visgraat parketvloer

Visgraat parketvloer

De opbouw van Maja’s visgraat parketvloer bestaat uit een berken multiplex onderlaag met daarop een eiken houten toplaag van 4 mm. Deze vloer is uitermate geschikt om gelijmd te worden op vloerverwarming. Deze vloerdelen worden geplaatst met of zonder band. Een bies wordt meestal niet geplaatst bij de duoplank visgraat vloerdelen. Dit geeft weer een totaal andere sfeer. Nieuwsgierig wat deze trendy visgraat vloer kost? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Houten vloeren zijn in ontzettende veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleur en ook de sortering spelen een belangrijke rol in de uitstraling van het hout. Team Maja behandelt de gekozen vloer in de door u gekozen kleur. Naast de kleuren zijn er ook talloze bewerkingsmogelijkheden. Het kleuren van de vloeren maar ook het bewerken ervan gebeurt in de werkplaats op het terrein bij Woonboerderij Maja. Bezoek onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond ook mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
Deze vloer in onze showroom bekijken?

Plan een afspraak in en bewonder deze vloer in onze showroom.
Ook in de avond mogelijk! De koffie staat klaar.

Maak een afspraak
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 25 jaar uw vloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte