fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3

Houten vloeren Rotterdam

houten vloeren rotterdam rechtgelegd

Kijk je er al een tijdje naar uit om het interieur aan te pakken of om zelfs aan een flinke verbouwing te beginnen? Terwijl de plannen al concreter worden, ben je met het gezin aan het uitzoeken wat er allemaal veranderd moet worden en welke stijl je wilt doorvoeren. Ook de vloer in huis krijgt een opfrisbeurt, dus je bent je online al druk aan het oriënteren. Zoek je een mooie houten vloer die je huis in Rotterdam mag sieren? Dan ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

vloerverwarming nieuwe vloer visgraat nieuwbouw

Vloerverwarming onder de houten vloer

Bij de verbouwing van het huis overweeg je vloerverwarming te laten leggen. Met oog op duurzaamheid en comfort een heel goede keus. Maar heeft het ook invloed op de keuze voor je nieuwe vloer? Dat kun je het best vroegtijdig uitzoeken. Zo voorkom je dat de vloer en vloerverwarming erin liggen maar toch niet goed samengaan. Onze specialisten kunnen je informeren over de combinatie tussen vloerverwarming en houten vloeren. En gelukkig hebben we een ruim aanbod aan prachtige houten vloeren die in Rotterdam perfect tot hun recht komen, ook in combinatie met vloerverwarming.

kleuren en bewerkingsmogelijkheden authenticiteit houten vloer

Diverse kleuren en bewerkingen

Welke kleuren en tinten voeren de boventoon in het nieuwe interieur? En ga je voor een moderne stijl met een minimalistisch karakter of wil je een warme, natuurlijke sfeer creëren? Je keuze voor de vloer is bepalend voor de basisstijl van de ruimte. Bepaal daarom goed wat voor kleuren en eventuele bewerkingen jouw houten vloer in Rotterdam moet hebben. Onze stylisten geven je graag advies, zodat je zeker weet dat je met de nieuwe vloer inderdaad de sfeer realiseert die je voor ogen hebt.

Ons aanbod is rijk uitgevoerd met diverse eikenhouten vloeren die met hun natuurlijke uitstraling prachtig in iedere woonstijl passen. Bekijk onze lichte houten vloeren die de ruimte groter doen lijken of denk juist aan een spannende donkere houten vloer voor een knus geheel. En doordat we bijzondere bewerkingstechnieken toepassen op het materiaal, komen natuurlijke elementen die de vloer uniek maken nog beter tot uitdrukking.

legpatroon keuze visgraat leggen

Het legpatroon van jouw houten vloer in Rotterdam

Naast de kleur van de vloer is ook het legpatroon van invloed op de sfeer in de ruimte. De diverse patronen zijn niet alleen prachtig, maar doen ook iets voor de ruimtelijke beleving in het interieur. Kies je bijvoorbeeld voor een recht gelegde eikenhouten vloer, dan wordt de kamer haast automatisch langer.

Naast de prachtige recht gelegd patroon kan de houten vloer voor in Rotterdam ook met een visgraatpatroon of in een Hongaarse punt gelegd worden. Iets ingewikkelder misschien, maar daar hebben onze ervaren parketteurs geen moeite mee. Doordat de planken zigzaggend worden gelegd, ontstaat er een speelse en levendige vloer met een chique uitstraling.

Houten vloer voor in Rotterdam kopen? Kom naar Woonboerderij Maja

De herinrichting van het interieur begint bij de keuze voor een vloer. Deze vormt de basis in de ruimte en bepaalt voor een groot deel de sfeer die je wilt creëren. Zoek je een unieke houten vloer die in Rotterdam komt te liggen? In het rijke en hoogwaardige aanbod van Woonboerderij Maja vind je jouw favoriet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We nodigen je bovendien graag uit in onze showroom waar je je kunt laten inspireren.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte