Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Leek

Kom dan langs bij Maja, de speciaalzaak in het Noorden van Nederland op het gebied van eiken houten vloeren. Maja zit gevestigd in een karakteristieke, volledig gerenoveerde boerderij aan de doorgaande weg te Drachten. Dit is maar 20 minuten rijden vanaf Leek en er is voldoende parkeergelegenheid. Onze mannen komen je graag blij maken met het plaatsen van een prachtige houten vloer in jouw woning te Leek.

Eikenhouten vloer

Maja heeft een breed scala aan vloeren in het assortiment. Eikenhout is de meest gewilde houtsoort, in Leek maar ook in heel Nederland. Het eikenhout kan in vele verschillende dessins bewerkt en geolied worden. Denk hierbij aan de trendy Whitewax vloeren, de stoere Kasteelvloeren etc. In onze showroom hebben wij vele houten showvloeren liggen en uiteraard vele stalen met de mogelijkheden. In onze werkplaats zijn wij flexibel in het leveren van jouw gewenste kleur, neem tijdens jouw bezoek aan onze showroom vooral een kijkje in onze ‘keuken’.

Nieuwbouw woning in of rondom Leek?

Bij een nieuwbouwwoning moeten er vele keuze’s gemaakt worden. Vooral op energieneutraal gebied. Maja’s parketteurs leggen al vele jaren hout op vloerverwarming, de eikenhouten lamelplank is hiervoor zeer geschikt.

Duurzame houtenvloeren

Over duurzaam gesproken, vaak wordt een houten vloer na ruim 15 jaar volledig opnieuw geschuurd. Dit kan bij Maja’s vloeren meerdere keren waardoor een eikenhouten lamelvloer jaren meegaan! Als een houten vloer volledig geschuurd is, kan deze ook voorzien worden van geheel nieuwe kleurolie waardoor jouw vloer weer een totaal andere uitstraling krijgt.

Ook handig, Maja kan ook uw bovenverdieping te Leek voorzien van een vloer naar wens. Hout, pvc, laminaat. Erg makkelijk, alles bij 1 adres.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder