fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Houten vloeren Dokkum

Een houten vloer in Dokkum die voor jou gemaakt is

Hout leeft. Het is een natuurproduct met een prachtige, visgraat-2authentieke uitstraling. Een houten vloer in jouw woning is zeker de investering waard. Bij ons vind je een vloer die letterlijk voor jou gemaakt is. We gaan namelijk echt voor je aan het werk en komen de vloer ook leggen bij jou thuis in Dokkum of omstreken.

In onze woonboerderij in Drachten – zo’n 40 autominuten van Dokkum via de Centrale As – hebben we alle mogelijke houten vloeren uitgesteld. Van mooie rustige vloeren met weinig noesten en verouderde vloeren tot visgraat en alles daar tussenin. En vloerverwarming is in vele gevallen ook geen probleem.

Kies jouw type eiken vloer

In onze woonboerderij te Drachten stellen wij je graag voor aan verschillende houten vloeren, zoals massieve vloeren, lamelvloeren, of  eiken houten vloeren.

Of duik online in ons assortiment houten vloeren om alle mogelijkheden te bekijken.

Bewerken van jouw vloer

We kunnen de vloer voor je op verschillende manieren bewerken. Denk aan schrapen, schuren of roken. De manier van bewerken heeft vervolgens ook effect op de kleur van de vloerplanken. Zo wordt het hout donkerder naarmate we het langer roken. Of we trommelen de vloer om het een geleefd uiterlijk mee te geven. Zo krijg je echt een gepersonaliseerde vloer, waarvan geen plank hetzelfde is. Lees meer over vloerbewerking.

Het laten leggen van een houten vloer door MajaHouten vloeren in Dokkum laten leggen

Een houten vloer leggen eist precisie en geduld. Het is prima zelf te doen. Om je daarbij te helpen vind je hier een leginstructie voor een zwevende houten vloer/laminaatvloer.

Maar wij halen natuurlijk graag het werk bij jou uit handen. Onze vakkundige vloerleggers komen de vloer bij jou thuis brengen en leggen de planken vervolgens keurig op zijn plaats.

Wij helpen je graag met jouw nieuwe houten vloer!

Je bent van harte welkom in onze woonboerderij in Drachten. Daar laten wij graag onze houten vloeren aan je zien en helpen we bij jouw keuze. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons voor vragen en opmerkingen omtrent jouw kale vloer in Dokkum. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte