fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Dokkum

visgraat-2

Een houten vloer in Dokkum die voor u gemaakt is

Hout leeft. Het is een natuurproduct met een prachtige, authentieke uitstraling. Een houten vloer in uw woning is zeker de investering waard. Bij ons vindt u een vloer die letterlijk voor u gemaakt is. We gaan namelijk echt voor u aan het werk en komen de vloer ook leggen bij u thuis in Dokkum of omstreken.

In onze woonboerderij in Drachten – zo’n 40 autominuten van Dokkum via de Centrale As – hebben we alle mogelijke houten vloeren uitgesteld. Van mooie rustige vloeren met weinig noesten en verouderde vloeren tot visgraat en alles daar tussenin. En vloerverwarming is in vele gevallen ook geen probleem.

Kies uw type eiken vloer

In onze woonboerderij te Drachten stellen wij u graag voor aan verschillende houten vloeren:

Of duik online in ons assortiment houten vloeren.

Bewerken van uw vloer

We kunnen de vloer voor u op verschillende manieren bewerken. Denk aan schrapen, schuren of roken. De manier van bewerken heeft vervolgens ook effect op de kleur van de vloerplanken. Zo wordt het hout donkerder naarmate we het langer roken. Of we trommelen de vloer om het een geleefd uiterlijk mee te geven. Zo krijgt u echt een gepersonaliseerde vloer, waarvan geen plank hetzelfde is. Lees meer over vloerbewerking.

Het laten leggen van een houten vloer door MajaEen houten vloer laten leggen in Dokkum

Een houten vloer leggen eist precisie en geduld. Het is prima zelf te doen. Om u daarbij te helpen vindt u hier een leginstructie voor een zwevende houten vloer/laminaatvloer.

Maar wij halen natuurlijk graag het werk bij u uit handen. Onze vakkundige vloerleggers komen de vloer bij u thuis brengen en leggen de planken vervolgens keurig op zijn plaats.

Wij helpen u graag met uw nieuwe houten vloer!

Wij verwelkomen u graag in onze woonboerderij. Wij laten graag onze houten vloeren aan u zien en helpen u bij uw keuze. U kunt natuurlijk ook contact op nemen met ons voor vragen en opmerkingen omtrent uw kale vloer in Dokkum.

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte