Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Dokkum

Hout leeft. Het is een natuurproduct met een prachtige, visgraat-2authentieke uitstraling. Een houten vloer in jouw woning is zeker de investering waard. Bij ons vind je een vloer die letterlijk voor jou gemaakt is. We gaan namelijk echt voor je aan het werk en komen de vloer ook leggen bij jou thuis in Dokkum of omstreken.

In onze woonboerderij in Drachten – zo’n 40 autominuten van Dokkum via de Centrale As – hebben we alle mogelijke houten vloeren uitgesteld. Van mooie rustige vloeren met weinig noesten en verouderde vloeren tot visgraat en alles daar tussenin. En vloerverwarming is in vele gevallen ook geen probleem.

Kies jouw type eiken vloer

In onze woonboerderij te Drachten stellen wij je graag voor aan verschillende houten vloeren, zoals massieve vloeren, lamelvloeren, of  eikenhouten vloeren.

Of duik online in ons assortiment houten vloeren om alle mogelijkheden te bekijken.

Bewerken van jouw vloer

We kunnen de vloer voor je op verschillende manieren bewerken. Denk aan schrapen, schuren of roken. De manier van bewerken heeft vervolgens ook effect op de kleur van de vloerplanken. Zo wordt het hout donkerder naarmate we het langer roken. Of we trommelen de vloer om het een geleefd uiterlijk mee te geven. Zo krijg je echt een gepersonaliseerde vloer, waarvan geen plank hetzelfde is. Lees meer over vloerbewerking.

Houten vloeren in Dokkum laten leggen

Een houten vloer leggen eist precisie en geduld. Het is prima zelf te doen. 

Maar wij halen natuurlijk graag het werk bij jou uit handen. Onze vakkundige vloerleggers komen de vloer bij jou thuis brengen en leggen de planken vervolgens keurig op zijn plaats. Lees hier meer over onze legservice.

Wij helpen je graag met jouw nieuwe houten vloer!

Je bent van harte welkom in onze woonboerderij in Drachten. Daar laten wij graag onze houten vloeren aan je zien en helpen we bij jouw keuze. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons voor vragen en opmerkingen omtrent jouw kale vloer in Dokkum. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder