fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Assen

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe vloer in uw woning te Assen? Komt u dan langs bij de parket speciaalzaak Woonboerderij Maja. Woonboerderij Maja is gespecialiseerd op het gebied van vloeren.

Wij leggen massieve– en eiken houten vloeren en lamelvloeren. Daarnaast ook pvc vloeren, laminaat etc. In onze showroom kunt u de vloeren zelf ervaren. We helpen u graag met een goed advies voor een vloer in Assen.

Vele variaties met eiken houten vloer

eiken-lamel-vloerTegenwoordig is er enorm veel keus op het gebied van houten vloeren. De eiken houten vloer is de meest gewilde houtsoort om op uw vloer in Assen te leggen. Met eikenhout kunnen wij alle kanten op. U kunt het laten roken, bortelen, verouderen etc. Vervolgens worden de vloerdelen dan veelal in de gewenste kleurolie gezet.

Links ziet u een afbeelding van een eiken houten lamelvloer in een transparante olie. Het is een houten lamelvloer van 22 cm breed. U kunt kiezen in verschillende breedtes en verschillende diktes. Deze vloer is in het voorjaar van 2012 geplaatst in de omgeving van Assen.

Vakmanschap houten vloeren leggen in Assen

jatoba-vloer-AssenDe parkateurs van Maja hebben al jarenlange ervaring met het leggen van vloeren. Alle houten vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap gelegd in uw woning te Assen of elders. Elke houten vloer heeft zijn eigen sfeer en straalt karakter uit.

Let u ook eens op de details in de foto rechts. De binten van de woning zijn door middel van een Fine zaag ingezaagd om de vloer er net onder te leggen. De bint staat als het ware op de houten vloer. Het is erg belangrijk dat een vloer mooi geplaatst wordt. De houten vloer komt dan veel beter tot zijn recht en straalt klasse uit. De parkateurs hebben dan ook een prachtig vak. Ze leveren wat moois af en maken de klant te Assen blij.

Kom langs voor een goed advies en kies voor de mooiste houten vloer!

U vindt onze familiezaak in Drachten. Vanaf Assen is dit ongeveer 50 minuten rijden. Er staat een kopje koffie voor u klaar. Ook staan wij u graag te woord om u alles te vertellen over hout, hout op vloerverwarming etc.

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte