fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3

Houten vloeren Assen

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe houten vloer in jouw woning te Assen? Kom dan langs bij de vloerenspeciaalzaak Woonboerderij Maja. Woonboerderij Maja is al 25 jaar gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren.

Wij leggen massieve– en eikenhoutenvloeren en lamelvloeren. Daarnaast ook pvc vloeren, laminaat etc. Dat laatste wordt ook veel gebruikt in de slaapvertrekken.  In onze showroom kun je de vloeren zelf ervaren. We helpen je graag met een goed advies voor een vloer in Assen.

Vele variaties met eiken houten vloer

eiken-lamel-vloerTegenwoordig is er enorm veel keus op het gebied van houten vloeren. De eiken houten vloer is de meest gewilde houtsoort om op jouw vloer in Assen te leggen. Met eikenhout kunnen wij alle kanten op. Je kunt het laten roken, bortelen, verouderen etc. Vervolgens worden de vloerdelen dan veelal in de gewenste kleurolie gezet.

Links zie je een afbeelding van een eiken houten lamelvloer in een transparante olie. Het is een houten lamelvloer van 22 cm breed. Je kunt kiezen in verschillende breedtes en verschillende diktes. Deze vloer is in het voorjaar van 2012 geplaatst in de omgeving van Assen.

Vakmanschap houten vloeren leggen in Assen

jatoba-vloer-AssenDe parketteurs van Maja hebben al jarenlange ervaring met het leggen van vloeren. Alle houten vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap gelegd in jouw woning te Assen of elders. Elke houten vloer heeft zijn eigen sfeer en straalt karakter uit.

Let ook eens op de details in de foto rechts. De binten van de woning zijn door middel van een Fine zaag ingezaagd om de vloer er net onder te leggen. De bint staat als het ware op de houten vloer. Het is erg belangrijk dat een vloer mooi geplaatst wordt. De houten vloer komt dan veel beter tot zijn recht en straalt klasse uit. De parketteurs hebben dan ook een prachtig vak. Ze leveren wat moois af en maken de klant te Assen blij.

Kom langs voor een goed advies en kies voor de mooiste houten vloer!

Je vindt onze familiezaak in Drachten. Vanaf Assen is dit ongeveer 50 minuten rijden. Er staat een kopje koffie voor je klaar. Ook staan wij jou graag te woord om je alles te vertellen over hout, hout op vloerverwarming, en nog veel meer!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte