Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Visgraat vloer Groningen

Is je interieur toe aan verandering en wil je een frisse wind door je huis laten waaien? Bij een verandering in je woning begin je bij de basis, namelijk de vloer. Verdient deze een opknapbeurt? Dan ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres. Wij verkopen authentieke vloeren die we naar wens bij jou komen leggen. Bekijk bijvoorbeeld onze prachtige visgraat vloer die in Groningen voor een unieke sfeer zorgt.

Ontdek in ons assortiment het rijke aanbod aan visgraat vloeren. Je hebt keuze uit diverse kleuren en bewerkingen, dus je koopt een vloer die volledig bij jou in de smaak valt. Naast onze visgraat vloer verkopen we ook prachtige Hongaarse punt vloeren, eiken lamelparketten en meer. Laat je inspireren door ons aanbod en voor antwoorden op je vragen en voor advies zijn we slechts een telefoontje van je verwijderd.

houten visgraatvloeren
nieuwbouw groningen

Visgraat vloer in een nieuwbouwwoning of klassieke stijl?

Het bijzondere aan het kenmerkende patroon van de visgraat vloer, is dat het tijdloos is. In een strakke nieuwbouwwoning met moderne elementen of in een jaren 30-huis met karakteristieke details, in jouw huis in Groningen zal de visgraat vloer prachtig staan. In combinatie met de inrichting van het huis zorgt de visgraat vloer voor een levendige en gezellige sfeer.

De vloer in je woning vormt de basis van de inrichting en om die reden is de keuze voor een lichte of donkere uitvoering bepalend voor de rest van het interieur. Kom je niet uit die keuze of kun je wat interieurtips gebruiken? Laat je door een van onze ervaren specialisten adviseren over wat het effect zal zijn van de visgraat vloer die je in Groningen wilt leggen.

De kleur en bewerking van je visgraat vloer

De keuze van je visgraat vloer in Groningen ligt niet alleen bij het legpatroon. Ook de kleur en bewerking zijn bepalend voor de uitstraling in de ruimte. De houten vloeren zijn uitgevoerd in frisse lichte tinten of in mooie donkere kleuren, die ieder een heel andere sfeer met zich meebrengen. Ga je voor een donkere uitvoering waarmee je die klassieke sfeer benadrukt, of gaat jouw voorkeur uit naar een lichte eikenhouten vloer die rust uitstraalt?

En wil je de vloer laten bewerken om het doorleefde karakter van het hout tot zijn recht te laten komen? Door de planken te branden of te borstelen, worden de authentieke nerven en noesten sterker naar voren gebracht, zodat er van de houten vloer in jouw woning in Groningen geen ander is.

karakter houten vloeren
houten visgraatvloer groningen

Visgraat vloer (laten) leggen in Groningen

Het patroon van de visgraat vloer die je in Groningen wilt laten leggen, heeft een fijne uitwerking op de sfeer in het interieur. Afhankelijk van de richting waarop je de vloer wilt leggen, creëer je een totaal ander effect. Je kunt het visgraatpatroon in een elleboogverband leggen. In dat geval lopen de planken parallel langs de muur. Draai je het patroon 45 graden, dan zorgt dat voor een nog speelser effect.

Wil je de visgraat vloer strak in de ruimte krijgen en ziet het patroon er ingewikkelder uit dan je lief is? Onze ervaren parketteurs komen graag bij je langs in Groningen om je het leggen van de visgraat vloer uit handen te nemen. Of het nu gaat om een ingewikkeld visgraat patroon of een recht gelegde kasteelvloer, zij draaien hun hand er niet voor om. En met passie voor hun werk zorgen zij ervoor dat de vloer perfect wordt gelegd.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Visgraat vloer in Groningen? Kom naar Woonboerderij Maja

Ben je na het doorspitten van ons rijke assortiment uitgekomen op de visgraat vloer die je in Groningen wilt terugzien? Met de houtkleuren en bewerkingen die helemaal aansluiten op jouw stijl voel je je met deze visgraat vloer echt thuis.

Twijfel je nog tussen een aantal vloeren of wil je advies bij het maken van je keuze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Overigens heten we je van harte welkom om langs te komen in onze showroom waar je de visgraat vloeren in het echt kunt zien, voelen en ruiken.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder