fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

PVC vloeren Sneek

Woburn woods pvc vloer in SneekEen pvc vloer voor uw woning in Sneek? Een erg goede keus! Niet alleen omdat pvc gewoon erg mooi is als vloer, maar ook nog eens erg praktisch. Het is stevig, kan ook in de badkamer gebruikt worden en is eenvoudig te plaatsen. Bekijk hier onze pvc vloeren of kom ze gewoon in het echt bekijken in onze woonboerderij in Drachten (ongeveer een uur autorijden vanaf Sneek).

U vindt ons dus in Drachten, maar komen de vloer graag bij u thuis in Sneek brengen. Plaatsen onze vakmensen de vloer meteen voor u. Zo bent u helemaal verzekerd dat de vloer er straks prachtig strak bij ligt.

Het mooie en praktische van een pvc vloer

We gaven het hier boven al aan: een pvc vloer is erg praktisch. Het lijkt op zeil, is net zo dun en net zo soepel. Alleen komt het niet op een rol, zoals bij zeil, maar in stroken zoals bij laminaat. Dus u kunt de stroken gewoon naast elkaar leggen op de vloer. En heeft u vloerverwarming? Het vormt een prima match met pvc. Lees hier meer over pvc in combinatie met vloerverwarming.

Voordelen van pvc Vloeren

Alle redenen voor pvc op een rij:

  • Erg stabiel en stevig
  • Een echte hout structuur in het materiaal verwerkt
  • Duurzaam
  • Kan ook in de badkamer gebruikt worden
  • Het materiaal slijt haast niet
  • Kan in combinatie met vloerverwarming

Een pvc vloer in Sneek van Maja

Bij Maja houden we van vloeren en wooninrichting. Onder het genot van een koffie of cappuccino leiden we u graag rond door de collectie pvc vloeren in onze gezellige woonboerderij. We horen vaak van klanten dat ze bij ons in alle rust een vloer kunnen uitzoeken en ze deskundig advies ontvangen. Bekijk ook de referenties uit Sneek onderaan deze pagina. Heeft u vragen? Neem gerust eens contact met ons.

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte