fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

PVC vloeren Leeuwarden

Ben je op zoek naar een geschikte PVC vloer voor jouw woning in Leeuwarden? Woonboerderij Maja heeft een groot assortiment waar je uit kan kiezen.

PVC vloeren brengen erg veel voordelen met zich mee zoals de sterke toplaag, de houtstructuur en een laag slijtgehalte. Zo beschik je al snel over jouw eigen kwalitatief goede PVC vloer in Leeuwarden.

Daarom een PVC vloer

pvc vloeren leeuwardenPVC vloeren van Woonboerderij Maja bieden een aantal belangrijke voordelen waardoor zij beschikken over erg goede kwaliteit. Zo hebben PVC vloeren een echte hout structuur in het materiaal, waardoor het een echtere ‘look & feel’ van hout weergeeft. Daarnaast is PVC ook gebruiksvriendelijker dan laminaatvloeren. Dit komt door de structuur van het materiaal.

De PVC vloeren hebben ook een zeer sterke toplaag, daardoor is de vloer ook geschikt voor vloerverwarming. En zelfs in jouw toilet of badkamer kan deze vloer gelegd worden. Om het sterke effect van de PVC vloeren te creëren moeten deze ook verlijmd worden. Uiteindelijk kan er ook gesteld worden dat PVC vloeren erg slijtvast zijn. Deze vloeren worden zelfs in grote bedrijfshallen geplaatst, omdat ze haast niet slijten.

PVC vloeren in het kort

Samengevat hebben wij voor jouw woning in Leeuwarden de beste PVC vloeren, door deze voordelen:

  • Een echte houtstructuur in de PVC vloer
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zeer sterke toplaag
  • Geschikte voor vloerverarming
  • Geschikt voor toilet en badkamer
  • Slijtvast
  • Bekijk voor meer informatie over laminaat vloeren en ons aanbod.

Zoek jouw vloer uit in onze woonboerderij

Kom zelf de vloeren ervaren en bekijk welke het best in jouw woning (of bedrijfspand) te Leeuwarden gaat passen. We helpen je graag antwoord te geven op al jouw vragen. Je vindt ons in Drachten, zo’n 30 autominuten vanaf Leeuwarden. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of een berichtje sturen.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte