Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

PVC vloeren Heerenveen

Ben je ook opzoek naar een PVC vloer in de omgeving van Heerenveen? Dan ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres. Op deze woonboerderij is een ruim aanbod aan vloeren zoals PVC vloeren.

PVC vloeren erg populair

PVC vloeren zijn in de provincie Friesland erg populair, zo ook in Heerenveen. Ben je ook opzoek naar jouw eigen PVC vloer voor in jouw huis in Heerenveen? Bij Woonboerderij Maja hebben wij een ruim aanbod aan PVC vloeren voor jou.

De reden dat PVC vloeren zo populair zijn is omdat deze kwalitatief zeer goed zijn, zelfs beter dan laminaat. Daarnaast heeft het een beetje een authentieke uitstraling door de structuur die in het materiaal verwerkt zit. Die structuur lijkt erg op een echte houten vloer.

Kwaliteit van PVC

De kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Daarom wordt er al snel een PVC vloer gekocht, omdat deze kwalitatief erg goed is. Dit komt onder andere omdat deze verlijmd wordt bij het leggen. Dit zorgt voor een optimaal stabiel effect.

pvc of houten vloeren groningen

Daarnaast kan een PVC vloer ook in combinatie met vloerverwarming. Ook beschikt de bovenlaag van PVC vloeren over een extra sterke laag waardoor het niet snel slijt en daarom uitermate geschikt is als een vloer in een woonhuis.

Jouw eigen PVC vloer in Heerenveen?

Wil je ook jouw eigen PVC vloer dan ben je meer dan welkom op onze woonboerderij in Drachten. Wij helpen je graag met het uitzoeken van een geschikte vloer.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder