Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

PVC vloeren Friesland

PVC vloeren Friesland: met een PVC vloer van Woonboerderij Maja geeft jou je vloer een unieke uitstraling. PVC is op dit moment dé keuze voor een vloer in nieuwbouwwoningen. Natuurlijk is een PVC vloer ook een goede keuze in bestaande huizen. Het onderscheidende van PVC vloeren is dat ze nog gebruiksvriendelijker zijn dan laminaatvloeren. Het verschil zit hem in de structuur van de vloeren. Bij laminaat heb je een glanzende imitatielook, terwijl bij PVC vloeren de houtstructuur wel bewaard blijft! Dit onderscheidende kenmerk zorgt voor een hoge populariteit in Friesland.

De PVC vloeren moeten altijd verlijmd worden om een optimaal en sterk effect te krijgen. Deze type vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het zal namelijk niet krom gaan trekken nadat de vloer gelegd is.

Houten vloer en huisdieren
PVC Vloeren vtwonen

Afspraak inplannen

PVC vloer laten leggen

Een PVC vloer gebruiken in jouw badkamer of toilet? Geen probleem, het kan! Dankzij de extreem sterke toplaag kan de vloer tegen een intensief woongebruik. Vaak worden PVC vloeren gebruikt in bedrijfshallen in Friesland dankzij de slijtvaste toplaag. Topkwaliteit wanneer je het nodig heeft! Voor de beste PVC vloeren in Friesland moet je bij Woonboerderij Maja zijn. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem contact op om te horen wat wij allemaal voor jou kunnen doen. Wij helpen je graag met een goed advies. Zien we je in onze woonboerderij?

PVC Visgraatvloeren Groningen

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

PVC vloer in Friesland? Woonboerderij Maja

Voor de beste PVC vloeren in Friesland moet je bij Woonboerderij Maja zijn! Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem contact op om te horen wat wij allemaal voor je kunnen doen! Wij helpen je graag met een goed advies. Zien we je in onze woonboerderij? De koffie staat uiteraard voor je klaar.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder