fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

PVC vloeren Friesland

Houten vloer en huisdieren

PVC vloer in Friesland

PVC vloeren Friesland: met een PVC vloer van Woonboerderij Maja geeft jou je vloer een unieke uitstraling. PVC is op dit moment dé keuze voor een vloer in nieuwbouwwoningen. Natuurlijk is een PVC vloer ook een goede keuze in bestaande huizen. Het onderscheidende van PVC vloeren is dat ze nog gebruiksvriendelijker zijn dan laminaatvloeren. Het verschil zit hem in de structuur van de vloeren. Bij laminaat heb je een glanzende imitatielook, terwijl bij PVC vloeren de houtstructuur wel bewaard blijft! Dit onderscheidende kenmerk zorgt voor een hoge populariteit in Friesland.

De PVC vloeren moeten altijd verlijmd worden om een optimaal en sterk effect te krijgen. Deze type vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het zal namelijk niet krom gaan trekken nadat de vloer gelegd is.

PVC Vloeren vtwonen

  Afspraak inplannen

  Jouw naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Hieronder kun je meer informatie kwijt over jouw aanvraag

  PVC Visgraatvloeren Groningen

  PVC vloer laten leggen

  Een PVC vloer gebruiken in jouw badkamer of toilet? Geen probleem, het kan! Dankzij de extreem sterke toplaag kan de vloer tegen een intensief woongebruik. Vaak worden PVC vloeren gebruikt in bedrijfshallen in Friesland dankzij de slijtvaste toplaag. Topkwaliteit wanneer je het nodig heeft! Voor de beste PVC vloeren in Friesland moet je bij Woonboerderij Maja zijn. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem contact op om te horen wat wij allemaal voor jou kunnen doen. Wij helpen je graag met een goed advies. Zien we je in onze woonboerderij?

  Voor de beste PVC vloeren in Friesland moet je bij Woonboerderij Maja zijn! Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem contact op om te horen wat wij allemaal voor je kunnen doen! Wij helpen je graag met een goed advies. Zien we je in onze woonboerderij? De koffie staat uiteraard voor je klaar. Bekijk onze klantbeoordelingen!

  Trends & inspiratie

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte