fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

PVC vloeren Friesland

PVC strokenPVC vloeren Friesland: met een PVC vloer van Woningboerderij Maja geeft u uw vloer een unieke uitstraling. PVC is op dit moment dé keuze voor een vloer in nieuwbouw woningen. Natuurlijk is een PVC vloer ook een goede keuze in bestaande huizen!

PVC vloeren in Friesland met houtstructuur

Het onderscheidende van deze vloeren is dat ze nog gebruiksvriendelijker zijn dan laminaatvloeren! Het verschil zit hem in de structuur van de vloeren. Bij laminaat heeft u een glanzende imitatie look, terwijl je bij PVC vloeren nog wel het houtstructuur hebt! Dit onderscheidende kenmerk zorgt voor een hoge populariteit in Friesland.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk voor de vele mogelijkheden op het gebied van vloeren bij onze referenties!

Waarom PVC?

De PVC vloeren moeten altijd verlijmd worden om een optimaal en sterk effect te krijgen. Deze type vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het zal namelijk niet krom gaan trekken nadat de vloer gelegd is.

Een PVC vloer gebruiken in uw badkamer of toilet? Geen probleem, het kan! Dankzij de extreem sterke toplaag kan de vloer tegen een intensief woongebruik. Vaak worden PVC vloeren gebruikt in bedrijfshallen in Friesland dankzij de slijtvaste toplaag. Topkwaliteit wanneer u het nodig heeft!

Vraag naar al uw mogelijkheden

Voor de beste PVC vloeren in Friesland moet u bij Woonboerderij Maja zijn! Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem contact op om te horen wat wij allemaal voor u kunnen doen! Wij helpen u graag met een goed advies. Zien we u in onze woonboerderij? De koffie staat uiteraard voor u klaar. Klanten beoordelen ons met een 8.9!

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte