fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

PVC vloeren Friesland

Houten vloer en huisdieren

PVC vloer in Friesland

PVC vloeren Friesland: met een PVC vloer van Woonboerderij Maja geeft u uw vloer een unieke uitstraling. PVC is op dit moment dé keuze voor een vloer in nieuwbouwwoningen. Natuurlijk is een PVC vloer ook een goede keuze in bestaande huizen. Het onderscheidende van PVC vloeren is dat ze nog gebruiksvriendelijker zijn dan laminaatvloeren. Het verschil zit hem in de structuur van de vloeren. Bij laminaat heeft u een glanzende imitatielook, terwijl bij PVC vloeren de houtstructuur wel bewaard blijft! Dit onderscheidende kenmerk zorgt voor een hoge populariteit in Friesland.

De PVC vloeren moeten altijd verlijmd worden om een optimaal en sterk effect te krijgen. Deze type vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het zal namelijk niet krom gaan trekken nadat de vloer gelegd is.

PVC Vloeren Groningen

  Afspraak inplannen

  Uw naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer. Niet noodzakelijk, wel handig

  Hieronder kunt u meer informatie kwijt over uw aanvraag

  PVC Visgraatvloeren Groningen

  PVC vloer laten leggen

  Een PVC vloer gebruiken in uw badkamer of toilet? Geen probleem, het kan! Dankzij de extreem sterke toplaag kan de vloer tegen een intensief woongebruik. Vaak worden PVC vloeren gebruikt in bedrijfshallen in Friesland dankzij de slijtvaste toplaag. Topkwaliteit wanneer u het nodig heeft! Voor de beste PVC vloeren in Friesland moet u bij Woonboerderij Maja zijn. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem contact op om te horen wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij helpen u graag met een goed advies. Zien we u in onze woonboerderij?

  Voor de beste PVC vloeren in Friesland moet u bij Woonboerderij Maja zijn! Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem contact op om te horen wat wij allemaal voor u kunnen doen! Wij helpen u graag met een goed advies. Zien we u in onze woonboerderij? De koffie staat uiteraard voor u klaar. Bekijk onze klantbeoordelingen!

  Trends & inspiratie

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

   Bel nu! Offerte