fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

PVC vloeren Drachten

pvc vloeren DrachtenEen pvc vloer voor uw woning in Drachten is in vele opzichten een goede keus. Pvc is namelijk erg praktisch, maar heeft ook een strak, modern uiterlijk. De vloer vraagt weinig onderhoud en zijn geschikt voor vloerverwarming.

In onze woonboerderij in Drachten hebben we de pvc vloeren voor u uitgestald. Of bekijk alvast online ons aanbod, kunt u meteen ook een gratis staaltje aanvragen.

PVC als alternatief voor hout of steen in Drachten

Pvc is overigens ook een prachtig alternatief voor als u fan bent van hout, maar u geen of weinig onderhoud aan uw vloer wilt. Een pvc vloer hoeft namelijk niet in de lak of olie gezet te worden, eens in de zoveel tijd. Regelmatig even stofzuigen of vegen is voldoende. In ons assortiment hebben we pvc vloeren die sprekend op hout of steen lijken. Bekijk al onze pvc vloeren, van licht naar donker en in verschillende landelijke kleuren.

Extreem sterke toplaag

Zoals eerder aangegeven is een PVC vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming, het zal namelijk niet krommen. De vloeren kunnen zelfs gebruikt worden in badkamers en toiletten. De toplaag is extreem sterk en kan dan ook goed tegen intensief woongebruik, in enkele bedrijfshallen in Drachten wordt zelfs pvc vloeren gebruikt vanwege de slijtvastheid.

Pvc vloer leggen in Drachten

Sfeerimpressie van pvc vloerPVC moet altijd verlijmd worden om een optimaal stabiel effect te bereiken. We hebben ook click-pvc. Deze kunt u, net als laminaat, zwevend leggen op een goede ondervloer. Wilt u de vloer toch laten leggen? Dan doen we dat graag voor u in Drachten. Ook wij wonen namelijk in deze prachtige plaats.

Meer over pvc?

Meer over ons, over onze pvc vloeren en alle mogelijkheden? Stap gerust eens bij ons binnen. Stellen we u voor aan ons assortiment en kunt u vrijblijvend eens rondkijken. Een berichtje sturen of even bellen kan natuurlijk ook.

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte