fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Parketvloeren

Bent u op zoek naar een kwalitatieve parketvloer? Bij Woonboerderij Maja heeft u keuze uit een ruim assortiment parketvloeren

Houten vloeren Joure - FrieslandWij zijn gespecialiseerd op het gebied van parketvloeren en geven u hierin dan ook graag een goed, betrouwbaar advies. Over parketvloeren valt namelijk erg veel te vertellen. Welke houtsoort is geschikt? Welke ondervloer moet je gebruiken? Wat is het toonbare verschil tussen een verlijmde en een zwevende parketvloer? Bij Woonboerderij Maja helpen we u met de juiste keuze voor een vloer in uw woning.

Bekijk onze parketvloeren

Vele variaties mogelijk met een eiken parketvloer

De eikenhouten parketvloer is verkrijgbaar in vele varianten. Door een eikenhouten vloer in een kleur naar keuze te olieën, kunnen de vloeren naar ieders smaak worden aangepast. De bewerkingen kunnen uw vloer ook robuuster maken. Door de verschillende sorteringen in het hout kan ieder zijn eigen stijl laten zien in een parketvloer. Bekijk alvast een impressie uit onze collectie parketvloeren.

Wilt u meer weten over onze parketvloeren, neem dan contact met ons op. U kunt ook online een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Houten vloeren en vloerverwarming

De meeste parketvloeren zijn geschikt om op vloerverwarming te plaatsen. Een parketvloer, van de juiste kwaliteit, heeft een goede warmtedoorlaatbaarheid waardoor u economisch gebruik kunt maken van uw vloerverwarming in uw woning.

De vloerverwarming kan door het natuurlijke warmer aanvoelen van parket vroeger uit gezet worden dan bij een stenen vloer. Bovendien wordt bij parket op vloerverwarming een gelijkmatiger temperatuur verkregen aan het oppervlak. Lees hier meer over vloerverwarming onder een houten vloer.

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte