Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Parketvloeren

Ben je op zoek naar een kwalitatieve parketvloer? Bij Woonboerderij Maja heb je keuze uit een ruim assortiment parketvloeren.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van parketvloeren en geven je hierin dan ook graag een goed, betrouwbaar advies. Over parketvloeren valt namelijk erg veel te vertellen. Welke houtsoort is geschikt? Welke ondervloer moet je gebruiken? Wat is het toonbare verschil tussen een verlijmde en een zwevende parketvloer? Bij Woonboerderij Maja helpen we je met de juiste keuze voor een vloer in jouw woning.

Vele variaties mogelijk met een parketvloer

De eikenhouten parketvloer is verkrijgbaar in vele varianten. Door een eikenhouten vloer in een kleur naar keuze te oliën, kunnen de vloeren naar ieders smaak worden aangepast. De bewerkingen kunnen jouw vloer ook robuuster maken. Door de verschillende sorteringen in het hout kan ieder zijn eigen stijl laten zien in een parketvloer. Bekijk alvast een impressie uit onze collectie parketvloeren.

Meer weten over onze parketvloeren? Vraag een gratis advies gesprek aan.

Parketvloer Maja

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Parketvloer en vloerverwarming

De meeste parketvloeren zijn geschikt om op vloerverwarming te plaatsen. Een parketvloer, van de juiste kwaliteit, heeft een goede warmtedoorlaatbaarheid waardoor je economisch gebruik kunt maken van jouw vloerverwarming in jouw woning.

De vloerverwarming kan door het natuurlijke warmer aanvoelen van parket vroeger uit gezet worden dan bij een stenen vloer. Bovendien wordt bij parket op vloerverwarming een gelijkmatiger temperatuur verkregen aan het oppervlak. Lees hier meer over vloerverwarming onder een houten vloer.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder