Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Parketvloeren Friesland

Ben je op zoek naar een mooie, kwalitatieve parketvloer uit Friesland? Kom dan langs bij de speciaalzaak Woonboerderij Maja. Je vind ons in het Friese Drachten.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van houten parketvloeren en geven je hierin dan ook graag een goed, betrouwbaar advies. Over parketvloeren valt namelijk erg veel te vertellen. Welke houtsoort is geschikt? Welke ondervloer moet je gebruiken? Wat is het toonbare verschil tussen een verlijmde en een zwevende vloer parketvloer?

Vele variaties mogelijk met een eiken parketvloer

De eiken houten parketvloer is verkrijgbaar in vele varianten. Eiken hout kan in veel verschillende kleuren olie gezet worden. Zodoende kan ieder zijn eigen smaak laten zien. De bewerkingen kunnen ook jouw vloer ouder doen lijken, robuuster. Ook door de verschillende sorteringen in het hout kan ieder zijn eigen stijl laten zien in de parketvloer. Bekijk alvast een impressie uit onze collectie parketvloeren.

Parketvloer Maja

Houten vloeren en vloerverwarming

De meeste parketvloeren zijn geschikt om op vloerverwarming / koeling te plaatsen. Een parketvloer, van de juiste kwaliteit, heeft een goede warmtedoorlaatbaarheid waardoor je economisch gebruik kunt maken van je vloerverwarming in jouw woning in Friesland of elders.

De vloerverwarming kan door het natuurlijke warmer aanvoelen van parket vroeger uitgezet worden dan bij een stenen vloer. Bovendien wordt bij parket op vloerverwarming een gelijkmatiger temperatuur verkregen aan het oppervlak. Lees hier meer over vloerverwarming onder een houten vloer.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder