fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2
Woonboerderij Maja - Moderne houten vloeren

Moderne houten vloer

Moderne houten vloerModerne houten vloeren van Woonboerderij Maja

Ben je op zoek naar een moderne houten vloer voor in jouw woning? Bij Woonboerderij Maja heb je ruime keuze uit diverse houten vloeren, gelegd in verschillende patronen. Woonboerderij Maja is al meer dan 25 jaar vloerenspecialist. Wij zetten onze ervaring graag in om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies.

Vraag een offerte aan

Soorten moderne houten vloeren

Bij Woonboerderij Maja vind je een ruim aanbod aan moderne houten vloeren. In onze showroom in Drachten hebben we de meest uiteenlopende eiken houten vloeren voor je uitgestald. Van licht eiken of stoer rustiek tot visgraat en alles er tussenin. Natuurlijk kun je ook alvast online een kijkje nemen in ons aanbod.

Houten vloeren bewerken wij zelf in onze werkplaats. Je kunt kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor je in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd jouw droomvloer maken.

Je kunt de vloer op diverse manieren leggen. Zo kun je de vloerdelen recht leggen, maar je kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een visgraatvloer of een Hongaarse puntvloer. Bovendien heeft Woonboerderij Maja een eigen legservice. Je kunt de vloer dus ook gemakkelijk door ons laten leggen. De mannen van Maja kennen alle kneepjes van het vak en leggen de vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!Moderne houten vloer

Persoonlijk advies van Woonboerderij Maja

Vind je het lastig om een keuze te maken uit onze houten vloeren en de vele bewerkingsmogelijkheden? Je kunt bij ons terecht voor gratis stijladvies. Ook kun je in onze woonboerderij vele vloeren bekijken. Of bekijk onze vloeren alvast online.

Bekijk Maja’s houten vloeren
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte