Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Massieve vloer Friesland

Een massieve vloer bestaat geheel uit massief hout. Deze vloeren zijn van een erg sterke en goede kwaliteit, waardoor je een levenlang plezier van jouw vloer heeft. Je kunt deze vloeren in diverse stijlen bij ons vinden. Precies zoals je de massieve vloer het liefste ziet. Dit omdat we ze zelf voor je bewerken in onze werkplaats in Drachten, Friesland. Gebruik de filter hieronder om te bladeren door ons aanbod.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 62 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 62 resultaten wordt getoond

Waarom een massieve vloer?

Ja, waarom ook niet? De robuuste vloer ademt een warme sfeer uit, is van erg sterke kwaliteit en dus een lange levensduur. De vloer kunnen we in elke kleur voor u behandelen, van licht tot donker. Wel raden we aan om de vloer zwevend te leggen (we kunnen de vloer overigens ook voor u leggen), aangezien massieve vloerdelen werken.

Natuurlijk massief

Nog iets waar massieve vloeren om bekend staan is dat de vloerdelen de natuurlijke uitstraling van hout het beste weergeeft. Elke plank is weer anders. Dat maakt de vloer gewoon heel bijzonder. Door de vloer ook na zo’n 5 jaar weer even opnieuw in de lak of olie te zetten, oogt uw vloer weer echt helemaal als nieuw. Bekijk daarvoor onze onderhoudsproducten voor de beste bescherming van uw massieve vloer in Friesland.

Meer informatie?

Bent u hier op onze site een vloer tegengekomen die uw hart heeft gestolen? Vraag dan eens een offerte aan.  Natuurlijk heten we u ook van harte welkom in onze woonboerderij in het Friese Drachten.