fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Laminaat Sneek

Een laminaat vloer is erg sfeerbepalend. Het moet ook bij de rest van jouw interieur passen in Sneek. Het is bekend dat een donkere kleur vloer ook meteen de ruimte kleiner doet ogen en vica versa.

Stap daarom eens binnen bij Woonboerderij Maja, ongeveer op een half uur rijden vanaf het mooie Sneek. We hebben een ruim aanbod aan diverse soorten laminaat voor je uitgestald in onze showroom.

Het voordeel van laminaat

laminaat-grijsLaminaat is tegenwoordig niet meer van hout te onderscheiden. Terwijl houten vloeren meer onderhoud vragen, heb je met een laminaat vloer er weinig omkijken naar. Het is meer dan voldoende om min of meer dagelijks te vegen/te stofzuigen en maandelijks even de dweil erbij te pakken. Dat is ook beter voor de levensduur van jouw laminaat.

Een behandeling met olie e.d. is niet nodig. En laat gerust die zonnestralen binnen, omdat ze het laminaat niet zullen aantasten of verkleuren. Wel is een goede ondervloer uiteraard erg belangrijk voor de levensduur van jouw vloer.

Topmerken laminaat

Omdat een vloer veel te verduren heeft wil je natuurlijk een goede kwaliteit laminaat bij je thuis in Sneek hebben liggen. Daarom leveren wij ook alleen laminaat van topmerken:

  • Parador
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Alloc

Bekijk ons complete assortiment laminaat voor jou in Sneek.

We helpen je graag met jouw keuze

Of je extra breed, dik of groot laminaat voor jouw woning in Sneek wilt, wij kunnen het je allemaal leveren. Vind je het lastig om een keuze te maken? Twijfel je tussen twee soorten laminaat? We helpen je graag met  interieuradvies. Hier kunnen wij aan de hand van foto’s kijken welk laminaat het mooiste in jouw woning in Sneek staat.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte