fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Laminaat Sneek

Een laminaat vloer is erg sfeerbepalend. Het moet ook bij de rest van uw interieur passen in Sneek. Het is bekend dat een donkere kleur vloer ook meteen de ruimte kleiner doet ogen en vica versa.

Stap daarom eens binnen bij Woonboerderij Maja, ongeveer op een half uur rijden vanaf het mooie Sneek. We hebben een ruim aanbod aan diverse soorten laminaat voor u uitgestald in onze showroom.

Het voordeel van laminaat

laminaat-grijsLaminaat is tegenwoordig niet meer van hout te onderscheiden. Terwijl houten vloeren meer onderhoud vragen, heeft u met een laminaat vloer er weinig omkijken naar. Het is meer dan voldoende om min of meer dagelijks te vegen/te stofzuigen en maandelijks even de dweil erbij te pakken. Dat is ook beter voor de levensduur van uw laminaat.

Een behandeling met olie e.d. is niet nodig. En laat gerust die zonnestralen binnen, omdat ze het laminaat niet zullen aantasten of verkleuren. Wel is een goede ondervloer uiteraard erg belangrijk voor de levensduur van uw vloer.

Topmerken laminaat

Omdat een vloer veel te verduren heeft wilt u natuurlijk een goede kwaliteit laminaat bij u thuis in Sneek hebben liggen. Daarom leveren wij ook alleen laminaat van topmerken:

  • Parador
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Alloc

Bekijk ons complete assortiment laminaat voor u in Leeuwarden.

We helpen u graag met uw keuze

Of uw extra breed, dik of groot laminaat voor uw woning in Leeuwarden wilt, wij kunnen het u allemaal leveren. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Twijfelt u tussen twee soorten laminaat? We helpen u graag met  interieuradvies. Hier kunnen wij aan de hand van foto’s kijken welk laminaat het mooiste in uw woning in Leeuwarden staat.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte