Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Laminaat Meppel

Een nieuwe vloer kiezen is altijd lastig. Hierbij kan jouw keuze komen op een laminaatvloer dat in jouw woning in Meppel gelegd kan worden. Woonboerderij Maja, gesitueerd in de buurt van Meppel, beschikt over een uitgebreid aanbod aan laminaatvloeren die geschikt kunnen zijn voor jouw woning. 

Ervaar echte laminaatvloeren bij jou in Meppel

Welke vloer bij welke woning past verschilt heel erg. Daarom biedt Woonboerderij Maja een uitgebreid aanbod aan vloeren, waaronder laminaatvloeren. De keuze van de juiste laminaatvloer is afhankelijk van jouw smaak, inrichting en jouw woning. Wil je weten over de verschillende laminaat vloeren voor in jouw woning in Meppel?

Voordelen laminaat

Laminaat is niet alleen een mooie vloer, maar beschikt ook nog over een aantal kenmerkende voordelen. Bij Woonboerderij Maja, in de buurt van Meppel zijn kwalitatief zeer goede laminaatvloeren te vinden. De voordelen van deze vloeren zijn dan ook:

  • Makkelijk te onderhouden
  • Goedkoop
  • Krasvast
  • Goedkope legkosten

Hulp bij jouw laminaatvloer in Meppel?

Wil je extra breed, groot of juist extra dik laminaat voor jouw woning in Meppel? Wij kunnen het allemaal leveren. Als je het lastig vindt om zelf een keuze te maken welke laminaat vloer geschikt zal zijn voor jouw woning dan kunnen wij je uiteraard helpen aan de hand van ons interieuradvies. Wil je meer informatie over de mogelijkheden met laminaat voor jouw woning in Meppel? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder