fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Laminaat Hoogeveen

Een vloer is in elk huis erg sfeerbepalend, dit geldt ook voor laminaat vloeren. Ben je opzoek naar een unieke en passende laminaatloer voor in jouw woning in Hoogeveen of omstreken?

Dan heten wij je van harte welkom in onze woonboerderij Maja. Je vind ons in Drachten, op slechts een uurtje autorijden vanaf Hoogeveen. In ons aanbod laminaat vloeren zit zeker de vloer die jouw woning helemaal doet opleven.

De voordelen van jouw laminaat vloer in Hoogeveen

laminaat hoogeveenEen laminaat vloer van Woonboerderij Maja heeft een aantal voordelen die erg belangrijk zijn om te weten bij het uitkiezen van een nieuwe vloer. Zo is het een sterke vloer wat weinig onderhoud vereist. De algemene vloerschoonmaak zoals stofzuigen en dweilen is voldoende.

Behalve het weinige onderhoud, zijn onze laminaatvloeren kwalitatief ook erg goed. De prijs kwaliteitsverhouding is hierdoor een duidelijk pluspunt. Als je dus opzoek bent naar een goede laminaat vloer voor in Hoogeveen dan zit je bij Woonboerderij Maja aan het goede adres.

Merken laminaat vloeren

Woonboerderij Maja beschikt over een aantal top merken die geschikt kunnen zijn voor uw woning in Hoogeveen. . Hier een aantal merken die bij ons verkrijgbaar zijn:

  • Parador
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Alloc

Interieur advies

Het is soms wel zo fijn om even de mening van een ander te horen. Daarom geven wij ook interieur adviezen. Aan de hand van foto’s van jouw woning in Hoogeveen kunnen wij bepalen wat een geschikte vloer kan zijn voor jouw woning. Neem ook een kijkje bij onze meubels, welke prachtig staan op jouw toekomstige nieuwe vloer!

Wil je  meer informatie over laminaat of andere vloeren en mogelijkheden in Hoogeveen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte