fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Laminaat Heerenveen

Bent u opzoek naar de perfecte laminaat vloer voor in uw woning in Heerenveen? Bij Woonboerderij Maja (Drachten) hebben we een ruim aanbod aan laminaat vloeren.

Daarnaast kunnen wij u helpen met het helpen uitkiezen van de best passende laminaat vloer, dat past bij de inrichting en het meubilair in uw woning in Heerenveen.

Laminaatvloer Heerenveen: de voordelen

laminaat Heerenveen grijsHet verschil tussen een laminaat en een houten vloer is steeds moeilijker te zien, maar toch is er wel degelijk een verschil. Dit ligt bij het punt: onderhoud. Het onderhoud van een laminaatvloer is veel eenvoudiger, goedkoper en gemakkelijker.

Een behandeling voor de vloer is haast niet van toepassing, er komt namelijk niet een olie behandeling aan te pas. Stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende.

Al met al een goede keuze om voor een laminaat vloer te gaan.

Onze laminaat vloeren

Wij als Woonboerderij Maja beschikken over een aantal topmerken van laminaat. Deze zijn kwalitatief erg goed en zullen een mooie aanvulling zijn voor uw huis in Heerenveen. De merken van laminaatvloeren die wij verkopen zijn :

  • Parador
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Alloc

Bent u benieuwd naar het volledige assortiment? Bekijk ons complete assortiment laminaat voor u in Heerenveen dan hier.

We helpen u graag met uw keuze

Wilt u graag laminaat dat ‘anders’ is? Wij hebben breder, dikker, langer en allerlei andere soorten laminaat. Als u het lastig vindt om een keuze te maken dan kunnen wij u uiteraard helpen aan de hand van ons professionele interieuradvies. Op basis van foto’s van uw woning kunnen wij vaststellen welke vloer ideaal is voor uw woning in Heerenveen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over laminaat in Heerenveen of andere vloeren en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte