fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3

Laminaat Heerenveen

Ben je opzoek naar de perfecte laminaat vloer voor in jouw woning in Heerenveen? Bij Woonboerderij Maja (Drachten) hebben we een ruim aanbod aan laminaat vloeren.

Daarnaast kunnen wij je helpen met het helpen uitkiezen van de best passende laminaat vloer, dat past bij de inrichting en het meubilair in jouw woning in Heerenveen.

Laminaatvloer Heerenveen: de voordelen

laminaat Heerenveen grijsHet verschil tussen een laminaat en een houten vloer is steeds moeilijker te zien, maar toch is er wel degelijk een verschil. Dit ligt bij het punt: onderhoud. Het onderhoud van een laminaatvloer is veel eenvoudiger, goedkoper en gemakkelijker.

Een behandeling voor de vloer is haast niet van toepassing, er komt namelijk niet een olie behandeling aan te pas. Stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende.

Al met al een goede keuze om voor een laminaat vloer te gaan.

Onze laminaat vloeren

Wij als Woonboerderij Maja beschikken over een aantal topmerken van laminaat. Deze zijn kwalitatief erg goed en zullen een mooie aanvulling zijn voor jouw huis in Heerenveen. De merken van laminaatvloeren die wij verkopen zijn :

  • Parador
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Alloc

Ben je benieuwd naar het volledige assortiment? Bekijk ons complete assortiment laminaat voor jou in Heerenveen dan hier.

We helpen je graag met uw keuze

Wil je graag laminaat dat ‘anders’ is? Wij hebben breder, dikker, langer en allerlei andere soorten laminaat. Als je het lastig vindt om een keuze te maken dan kunnen wij je uiteraard helpen aan de hand van ons professionele interieuradvies. Op basis van foto’s van jouw woning kunnen wij vaststellen welke vloer ideaal is voor jouw woning in Heerenveen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over laminaat in Heerenveen of andere vloeren en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte