fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Laminaat Groningen

Laminaat als sfeerbepaler bij u thuis in Groningen

Een vloer vormt een groot onderdeel van uw ruimt en is dus erg sfeerbepalend. Bij het uitkiezen van de perfecte laminaat vloer voor uw woning in Groningen moet het natuurlijk aansluiten bij uw smaak en bij uw interieur. Het is dan wel zo prettig om veel keuze te hebben. En veel keuze in laminaat vloeren vindt u dan ook bij Woonboerderij Maja. We zijn gevestigd in Drachten, een half uurtje rijden vanaf Groningen.

Laminaat is zowel mooi als praktisch tegelijk

laminaat Groningen grijsEen laminaat vloer oogt gewoon erg mooi en netjes, maar is ook nog eens erg praktisch. Laminaat is dan ook zeker het overwegen waard wanneer u een houten vloer wilt maar toch liever met zo weinig mogelijk onderhoud. Het enige wat laminaat van u vraagt qua onderhoud is regelmatig vegen of stofzuigen en maandelijks even dweilen. Een behandeling met bijvoorbeeld olie is dus niet nodig.

Kies altijd wel een goede ondervloer. Het is de basis voor de levensduur van uw laminaat vloer in uw mooie woning of andere ruimte in Groningen.

Onze merken

We hebben verschillende soorten laminaat van verschillende kwalitatieve merken:

  • Parador
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Alloc

Bekijk ons complete assortiment laminaat voor u in Groningen.

Interieuradvies nodig?

Extra breed, dik of groot laminaat. We hebben het allemaal. Komt u er even niet helemaal uit bij de keuze voor een nieuwe vloer? We willen u graag op weg helpen met ons  interieur advies. Hier kunnen wij aan de hand van foto’s kijken welk laminaat het mooiste in uw woning staat.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte