fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Laminaat Groningen

Laminaat als sfeerbepaler bij je thuis in Groningen

Een vloer vormt een groot onderdeel van jouw ruimt en is dus erg sfeerbepalend. Bij het uitkiezen van de perfecte laminaat vloer voor jouw woning in Groningen moet het natuurlijk aansluiten bij jouw smaak en bij jouw interieur. Het is dan wel zo prettig om veel keuze te hebben. En veel keuze in laminaat vloeren vind je dan ook bij Woonboerderij Maja. We zijn gevestigd in Drachten, een half uurtje rijden vanaf Groningen.

Laminaat is zowel mooi als praktisch tegelijk

laminaat Groningen grijsEen laminaat vloer oogt gewoon erg mooi en netjes, maar is ook nog eens erg praktisch. Laminaat is dan ook zeker het overwegen waard wanneer je een houten vloer wilt maar toch liever met zo weinig mogelijk onderhoud. Het enige wat laminaat van je vraagt qua onderhoud is regelmatig vegen of stofzuigen en maandelijks even dweilen. Een behandeling met bijvoorbeeld olie is dus niet nodig.

Kies altijd wel een goede ondervloer. Het is de basis voor de levensduur van jouw laminaat vloer in jouw mooie woning of andere ruimte in Groningen.

Onze merken

We hebben verschillende soorten laminaat van verschillende kwalitatieve merken:

  • Parador
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Alloc

Bekijk ons complete assortiment laminaat voor je in Groningen.

Interieuradvies nodig?

Extra breed, dik of groot laminaat. We hebben het allemaal. Kom je er even niet helemaal uit bij de keuze voor een nieuwe vloer? We willen je graag op weg helpen met ons  interieur advies. Hier kunnen wij aan de hand van foto’s kijken welk laminaat het mooiste in jouw woning staat.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte