Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Laminaat Groningen

Laminaat als sfeerbepaler bij je thuis in Groningen

Een vloer vormt een groot onderdeel van jouw ruimt en is dus erg sfeerbepalend. Bij het uitkiezen van de perfecte laminaat vloer voor jouw woning in Groningen moet het natuurlijk aansluiten bij jouw smaak en bij jouw interieur. Het is dan wel zo prettig om veel keuze te hebben. En veel keuze in laminaat vloeren vind je dan ook bij Woonboerderij Maja. We zijn gevestigd in Drachten, een half uurtje rijden vanaf Groningen.

Laminaat is zowel mooi als praktisch tegelijk

Een laminaat vloer oogt gewoon erg mooi en netjes, maar is ook nog eens erg praktisch. Laminaat is dan ook zeker het overwegen waard wanneer je een houten vloer wilt maar toch liever met zo weinig mogelijk onderhoud. Het enige wat laminaat van je vraagt qua onderhoud is regelmatig vegen of stofzuigen en maandelijks even dweilen. Een behandeling met bijvoorbeeld olie is dus niet nodig.

Grijs laminaat

Kies altijd wel een goede ondervloer. Het is de basis voor de levensduur van jouw laminaat vloer in jouw mooie woning of andere ruimte in Groningen.

Onze merken

We hebben verschillende soorten laminaat van verschillende kwalitatieve merken:

  • Parador
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Alloc

Interieuradvies nodig?

Extra breed, dik of groot laminaat. We hebben het allemaal. Kom je er even niet helemaal uit bij de keuze voor een nieuwe vloer? We willen je graag op weg helpen met ons  interieur advies. Hier kunnen wij aan de hand van foto’s kijken welk laminaat het mooiste in jouw woning staat.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder