Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Laminaat Dokkum

Woonboerderij Maja bied je Dokkum een breed assortiment aan laminaat vloeren voor de beste prijs. Ons kernassortiment bestaat uit speciaal geselecteerde laminaatsoorten die moeilijk te onderscheiden zijn van echte houten vloeren

Of je de vloer nu breed, dik of extra groot wilt hebben, bij Maja kan het! Veel van onze klanten komen dan ook uit Dokkum of Damwoude, lees dan ook direct onze referenties!

Merken laminaat voor u in Dokkum

  • Meister
  • Balterio
  • Quickstep
  • Primosol
  • Parador
  • En meer!

Laminaat extra scherp geprijsd

Naast de topmerken in de laminaatwereld, hebben wij ook actielaminaat. Deze groep laminaat heeft een betere kwaliteit dan laminaat van de bouwmarkt en dan voor een zeer scherpe prijs! Dit laminaat wordt voornamelijk gebruikt in kamers waar minder intensief gebruik wordt gemaakt van de vloer. Vraag naar de voorwaarden.

Voordelen van laminaat.

De voordelen van het aanschaffen van laminaat vind je terug in het onderhoud van de vloer. Door de sterke en goede coating heb je er nauwelijks omkijken naar! Dagelijks vegen/stofzuigen en wekelijks de dweil erover is meer dan voldoende. Een behandeling met olie e.d. is niet nodig!

Kom langs en ervaar het zelf!

We nodigen je graag uit om te kijken wat wij voor jouw vloer in Dokkum kunnen betekenen. Wij laten je graag ons assortiment van laminaat en andere soorten vloeren zien in onze woonboerderij in Drachten. Door de jarenlange ervaring in de vloeren geven wij je een goed advies. Na een bezoek heb je een goede indruk van wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder