Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Lamelvloeren Drachten

Ben je op zoek naar lamelvloeren in Drachten? Kijk dan niet verder, want wij hebben jouw vloer.

Woonboerderij Maja is de specialist in lamelvloeren voor jouw Woning in Drachten.

Advies over lamelvloeren

Een nieuwe vloer kiezen is altijd lastig. Wat is mooi? Wat is praktisch? Wat ligt binnen het budget? Dit zijn vragen die je jezelf stelt bij het kiezen van jouw nieuwe vloer. Vraag het ons gerust. Samen met jou komen we tot de vloer die jij in gedachten heeft. Ook qua budget.

Lamel heeft het beste van twee werelden: praktisch en mooi

Lamelvloeren zijn mooie en praktische vloeren. Zo is het een erg geschikte vloer voor als je vloerverwarming hebt. Bovendien oogt de vloer ook oogstrelend mooi. Het heeft het uiterlijk van planken.

Kom gewoon eens naar onze woonboerderij en bekijk ons assortiment. Hier ervaar je de vloer zelf en dat is natuurlijk de doorslaggever voor jouw keuze.

Gerookte eiken vloer bij de entree

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder