fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Klantbeoordelingen

Beoordelingen Woonboerderij Maja

Onze klanten vertellen over hun ervaringen bij Woonboerderij Maja.

10

Beoordeeld door Bettina uit Terschuur

Top bedrijf

Voor ons tweede huis hebben wij een pvc vloer gekocht bij dit bedrijf. De zorg en vooral het meedenken is geweldig! De vloeren zijn super of je nu hout koopt of iets anders het is in een woord kwaliteit.

Bettina uit Terschuur
Beoordeelde ons op 14 september 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Natasja uit Gorredijk

Super service en alles snel gelegd!

Wij hebben een houten vloer gekocht en zijn ten eerste ontzettend goed en vriendelijk geholpen in de winkel, goed advies gekregen en we mochten stalen meenemen om thuis te bekijken. De vloer is netjes en snel gelegd, alles werd netjes opgeruimd en wederom leuke en vriendelijke mensen!

Natasja uit Gorredijk
Beoordeelde ons op 2 juli 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Petra uit Sneek

Helemaal top!

Prima service, vakmanschap, vriendelijke medewerkers. Kan niet beter!

Petra uit Sneek
Beoordeelde ons op 16 juni 2021 met een 10

9

Beoordeeld door fred van vd Pol uit Leusden

prachtige vloer

wij hebben een prachtige vloer laten leggen door Maja. We zijn er speciaal voor naar Friesland gereden. Het resultaat mag er wezen. een fantastische vloer en zeer vakkundig gelegd.

fred van vd Pol uit Leusden
Beoordeelde ons op 16 juni 2021 met een 9

10

Beoordeeld door Naser uit Groningen

Erg goed

Vakkundig, zorgvuldig en snel in uitvoering. Aangenaam in communicatie.

Naser uit Groningen
Beoordeelde ons op 28 april 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Dustin uit Lelystad

Uitstekend

Open en vriendelijke houding personeel. Vakbekwaam en zeer zorgvuldig in de uitvoering van de werkzaamheden. Netjes en kwaliteit.

Dustin uit Lelystad
Beoordeelde ons op 10 maart 2021 met een 10

9

Beoordeeld door Janine uit Gorredijk

Prachtige vloer, goed advies en prima service!

Bij het uitkiezen kregen wij een prima advies over de vloer. Het contact omtrent het leggen van de vloer verliep heel prettig. Tijdens het leggen werd goed meegedacht over oplossingen m.b.t. aanpassingen. En met het eindresultaat zijn we ontzettend blij en tevreden!

Janine uit Gorredijk
Beoordeelde ons op 10 maart 2021 met een 9

9

Beoordeeld door Corry van der Beek Alting uit Westergeest

Vakkundig!

Vandaag een licht eiken visgraat vloer laten leggen door Maja! Wat een vakkundige plezierige mensen zowel in de showroom als op locatie. In een paar uur de hele vloer gelegd inclusief plinten. Echte aanrader! En de vloer is precies zoals we ons hadden voorgesteld.

Corry van der Beek Alting uit Westergeest
Beoordeelde ons op 11 februari 2021 met een 9

9

Beoordeeld door Esther uit Warnsveld

Erg goed en fijn!

Mooie vloer! Fijne mensen, vakkundig en snel gelegd. En creatief meedenken... dat kunnen ze! Dank je wel! Hartelijke groet, Esther

Esther uit Warnsveld
Beoordeelde ons op 12 november 2020 met een 9

10

Beoordeeld door Laura uit Sneek

Goede service en prachtige vloer gelegd door Woonboerderij Maja

Afgelopen dinsdag is mijn eiken houten vloer gelegd door de mannen van Woonboerderij Maja. De vloer licht er superstrak in ! Hele goede service, in een dag is de vloer gelegd. Ik ben heel erg blij met het resultaat.

Laura uit Sneek
Beoordeelde ons op 22 augustus 2020 met een 10

Meer beoordelingen?

Lees alle Woonboerderij Maja referenties op KlantenVertellen.nl

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte