fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Klantbeoordelingen

Beoordelingen Woonboerderij Maja

Onze klanten vertellen over hun ervaringen bij Woonboerderij Maja.

10

Beoordeeld door Mariska uit Zuidhorn

Super👍🏼

Bij de zaak in Drachten een ruime keus in vloeren, raambekleding, meubels etc........ Wij kochten een pvc en laminaat vloer voor in onze nieuwe woning + raambekleding. Op de afgesproken tijd waren de mannen aanwezig. Echte vakmensen die precies weten wat ze moeten doen. Vloeren (pvc en laminaat) zijn keurig gelegd inclusief plinten. Deze week alle ramen voorzien van raambekleding. Ik heb niets aan te merken want ook dit ging heel snel en vakkundig. Ik hoef er niet over na te denken of ik er ooit weer iets koop want dat weet ik wel zeker!! We hebben een hoop vak mensen aan het werk gehad in ons nieuwe huis die allemaal goed waren in hun werk maar de vakmensen van Maja waren echt het prettigst!! Alle lof voor hun👍🏼

Mariska uit Zuidhorn
Beoordeelde ons op 20 november 2019 met een 10

10

Beoordeeld door Nico en Naomi uit Groningen

Top! Fijn contact, denken mee en kundige mensen!

Mooie vloer, snel gelegd. Zeer professioneel en netjes

Nico en Naomi uit Groningen
Beoordeelde ons op 20 november 2019 met een 10

10

Beoordeeld door Arjan uit Drachten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Algehele ervaring zeer positief een aanrader!

Arjan uit Drachten
Beoordeelde ons op 29 april 2019 met een 10

9

Beoordeeld door Hans uit Menaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hans uit Menaam
Beoordeelde ons op 26 april 2019 met een 9

9

Beoordeeld door Simone uit Warffum

4 sterren: goede service, goed behandeld

De vloeren zijn mooi gelegd. Ziet er prima uit. Goed contact steeds en komen afspraken na. Zeer tevreden!

Simone uit Warffum
Beoordeelde ons op 14 april 2019 met een 9

10

Beoordeeld door Edgar uit Drachten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig goede ervaring gehad met Woonboerderij Maja. Heel veel assortiment en vriendelijk en kundig personeel. Je kijkt jeugd ogen uit in de winkel, echt de verborgen schat van Drachten en omstreken.

Edgar uit Drachten
Beoordeelde ons op 12 april 2019 met een 10

10

Beoordeeld door Fam. uit Oldebroek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer nette kundige vloerenspecialist, die hun afspraken nakomen en voor een mooie prijs met een gedegen advies. We zijn ontzettend blij mee met onze nieuwe vloer in de boerderij!

Fam. uit Oldebroek
Beoordeelde ons op 14 november 2018 met een 10

9

Beoordeeld door Sjoerd uit Veendam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was een top ervaring

Sjoerd uit Veendam
Beoordeelde ons op 28 juli 2019 met een 9

3

Beoordeeld door Lianne uit Sneek

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

2 keer een proefstrookje opgevraagd via de website. Daarna nog een mail gestuurd met de vraag of wij een proefstrookje kunnne ontvangen. Nooit een reactie gehad. Ze willen zeker geen vloeren verkopen.....

Lianne uit Sneek
Beoordeelde ons op 15 juli 2019 met een 3

9

Beoordeeld door Nynke uit Assen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel deskundig familiebedrijf! Prettige bejegening. Nette, zorgvuldige afwerking. Zeer tevreden met resultaat!

Nynke uit Assen
Beoordeelde ons op 19 juni 2019 met een 9

Meer beoordelingen?

Lees alle Woonboerderij Maja referenties op KlantenVertellen.nl

Trends & inspiratie
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte