fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
63 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.1

Klantbeoordelingen

Beoordelingen Woonboerderij Maja

Onze klanten vertellen over hun ervaringen bij Woonboerderij Maja.

10

Beoordeeld door Gabriella uit Drachten

Super!!

Een prachtige visgraatvloer is gelegd door zeer professionele vakmensen! Alle drie waren ze heel goed op elkaar ingespeeld. Weten waar ze over praten, werken heel nauwkeurig en komen hun afspraken helemaal na! In één woord geweldig! Wij zijn zeer tevreden!!

Gabriella uit Drachten
Beoordeelde ons op 4 juni 2022 met een 10

10

Beoordeeld door Marjolein Jonker uit Olst

Warm, persoonlijk, veel keuze, kwaliteit

Ik vond het heel fijn dat ze bij Woonboederij Maja zo de tijd namen voor me, het was heel gezellig in de showroom en er hing een hele prettige sfeer. Geen vraag is te gek en voor alles is een oplossing, zodat je echt een vloer kunt kiezen waar je blij van wordt. Het leggen van de vloer gebeurde heel professioneel en de vloer is werkelijk prachtig. Heel erg blij mee!

Marjolein Jonker uit Olst
Beoordeelde ons op 30 mei 2022 met een 10

8

Beoordeeld door Eelco uit Gorredijk

Goede ervaringen met Maja

Wij hebben een houten visgraatvloer, traprenovatie, raamdecoratie en zonnewering bij Maja gekocht. Alles is door hen naar tevredenheid geplaatst. Duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen. Zeker tevreden.

Eelco uit Gorredijk
Beoordeelde ons op 26 mei 2022 met een 8

10

Beoordeeld door Margot uit Groningen

Woonboerderij Maja heeft een prachtige vloer geleverd

Tijdens onze zoektocht naar een visgraat parketvloer kwamen we uiteindelijk terecht bij woonboerderij Maja. We zijn deskundig en vriendelijk geholpen bij het maken van een keuze. De vloer is snel, zorgvuldig en erg mooi gelegd door een groep professionals die ons ook nog eens goed konden adviseren over het gebruik en onderhoud van de vloer. Een echt aanrader!

Margot uit Groningen
Beoordeelde ons op 25 mei 2022 met een 10

10

Beoordeeld door Eelco uit Vries

Alleen maar lof!

In ons nieuwe (verbouwde) huis is de eikenhouten vloer prachtig gelegd door de mensen van Maja. Vanaf het begin in de winkel tot aan de oplevering van de vloer een uitstekende service en erg zorgvuldig vakwerk! De vloer werd gelegd door een enthousiast team dat goed op elkaar ingespeeld is en zichtbaar plezier heeft in hun werk. Ze wilden echt iets moois afleveren en dat is meer dan gelukt. Absoluut een aanrader!

Eelco uit Vries
Beoordeelde ons op 28 maart 2022 met een 10

10

Beoordeeld door Mathilda uit Heerenveen

TOP, wat een vakwerk

Een prachtige eiken bielzen vloer gekocht bij Maja. Van A tot Z perfect. Ontzettend vriendelijk en vakkundig personeel, Chapeau.

Mathilda uit Heerenveen
Beoordeelde ons op 22 november 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Jitske uit Goutum

Zeer tevreden & uitstekende service.

Het (familie)team dat de vloer kwam leggen is geweldig goed op elkaar ingespeeld; mooi om te zien hoe de taken verdeeld zijn en onze prachtige vloer zeer vakkundig gelegd is. Ook de service van Maja is erg goed! Wij bevelen woonboerderij Maja van harte aan.

Jitske uit Goutum
Beoordeelde ons op 5 november 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Bettina uit Terschuur

Top bedrijf

Voor ons tweede huis hebben wij een pvc vloer gekocht bij dit bedrijf. De zorg en vooral het meedenken is geweldig! De vloeren zijn super of je nu hout koopt of iets anders het is in een woord kwaliteit.

Bettina uit Terschuur
Beoordeelde ons op 14 september 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Natasja uit Gorredijk

Super service en alles snel gelegd!

Wij hebben een houten vloer gekocht en zijn ten eerste ontzettend goed en vriendelijk geholpen in de winkel, goed advies gekregen en we mochten stalen meenemen om thuis te bekijken. De vloer is netjes en snel gelegd, alles werd netjes opgeruimd en wederom leuke en vriendelijke mensen!

Natasja uit Gorredijk
Beoordeelde ons op 2 juli 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Petra uit Sneek

Helemaal top!

Prima service, vakmanschap, vriendelijke medewerkers. Kan niet beter!

Petra uit Sneek
Beoordeelde ons op 16 juni 2021 met een 10

Meer beoordelingen?

Lees alle Woonboerderij Maja referenties op KlantenVertellen.nl

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte