fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Klantbeoordelingen

Beoordelingen Woonboerderij Maja

Onze klanten vertellen over hun ervaringen bij Woonboerderij Maja.

10

Beoordeeld door Dustin uit Lelystad

Uitstekend

Open en vriendelijke houding personeel. Vakbekwaam en zeer zorgvuldig in de uitvoering van de werkzaamheden. Netjes en kwaliteit.

Dustin uit Lelystad
Beoordeelde ons op 10 maart 2021 met een 10

9

Beoordeeld door Janine uit Gorredijk

Prachtige vloer, goed advies en prima service!

Bij het uitkiezen kregen wij een prima advies over de vloer. Het contact omtrent het leggen van de vloer verliep heel prettig. Tijdens het leggen werd goed meegedacht over oplossingen m.b.t. aanpassingen. En met het eindresultaat zijn we ontzettend blij en tevreden!

Janine uit Gorredijk
Beoordeelde ons op 10 maart 2021 met een 9

9

Beoordeeld door Corry van der Beek Alting uit Westergeest

Vakkundig!

Vandaag een licht eiken visgraat vloer laten leggen door Maja! Wat een vakkundige plezierige mensen zowel in de showroom als op locatie. In een paar uur de hele vloer gelegd inclusief plinten. Echte aanrader! En de vloer is precies zoals we ons hadden voorgesteld.

Corry van der Beek Alting uit Westergeest
Beoordeelde ons op 11 februari 2021 met een 9

9

Beoordeeld door Esther uit Warnsveld

Erg goed en fijn!

Mooie vloer! Fijne mensen, vakkundig en snel gelegd. En creatief meedenken... dat kunnen ze! Dank je wel! Hartelijke groet, Esther

Esther uit Warnsveld
Beoordeelde ons op 12 november 2020 met een 9

10

Beoordeeld door Laura uit Sneek

Goede service en prachtige vloer gelegd door Woonboerderij Maja

Afgelopen dinsdag is mijn eiken houten vloer gelegd door de mannen van Woonboerderij Maja. De vloer licht er superstrak in ! Hele goede service, in een dag is de vloer gelegd. Ik ben heel erg blij met het resultaat.

Laura uit Sneek
Beoordeelde ons op 22 augustus 2020 met een 10

10

Beoordeeld door Jetze Paulusma uit Groningen

Service is top!

Woonboerderij Maja heeft enorm goede kennis over het lakken van vloeren. Ik ben ontzettend blij met het advies van het product en de tips over hoe aan te brengen op mijn eiken houten vloer. Ontzettend bedankt voor het advies!

Jetze Paulusma uit Groningen
Beoordeelde ons op 16 juli 2020 met een 10

10

Beoordeeld door Folkerts uit Niekerk

Je krijgt wat je hoopt, service en kwaliteit!

Wij hebben eerst bij de Maja boerderij een multiplank houten vloer besteld en door hen laten leggen. Perfecte uitleg in de winkel. Alle tijd voor ons. We mochten diverse proefborden meenemen om thuis te kijken. Op de dag van leggen, werkten de mannen zeer snel en net. We hebben later nog een keurige servicebeurt op de vloer gehad. Na deze goede ervaring hebben we bij de Majaboerderij ook zonwering voor het dakkapel uitgezocht. Ook hier weer dezelfde positieve ervaring. Klantvriendelijk, meedenken maar niet opdringerig. En profesioneel geplaatst. Daarbij kunnen ze prijstechnisch goed concurreren. Absoluut een aanrader. Als we weer iets willen vervangen, gaan we zeker naar de Maja boerderij.

Folkerts uit Niekerk
Beoordeelde ons op 29 mei 2020 met een 10

10

Beoordeeld door Rene & Betty uit Surhuizum

Een prachtige vloer professioneel gelegd.

Na een uitgebreide voorselectie met bezielend advies van Jappie onze keuze gemaakt: licht eiken. Toen begon de voorpret. Een paar weken later, daar kwamen ze, drie man sterk. In één ochtend werd in drie kamers een prachtige vloer gelegd. En hij ligt alsof er nooit iets anders heeft gelegen. Dank je wel mannen van Maja!

Rene & Betty uit Surhuizum
Beoordeelde ons op 20 april 2020 met een 10

10

Beoordeeld door Mariska uit Zuidhorn

Super👍🏼

Bij de zaak in Drachten een ruime keus in vloeren, raambekleding, meubels etc........ Wij kochten een pvc en laminaat vloer voor in onze nieuwe woning + raambekleding. Op de afgesproken tijd waren de mannen aanwezig. Echte vakmensen die precies weten wat ze moeten doen. Vloeren (pvc en laminaat) zijn keurig gelegd inclusief plinten. Deze week alle ramen voorzien van raambekleding. Ik heb niets aan te merken want ook dit ging heel snel en vakkundig. Ik hoef er niet over na te denken of ik er ooit weer iets koop want dat weet ik wel zeker!! We hebben een hoop vak mensen aan het werk gehad in ons nieuwe huis die allemaal goed waren in hun werk maar de vakmensen van Maja waren echt het prettigst!! Alle lof voor hun👍🏼

Mariska uit Zuidhorn
Beoordeelde ons op 31 oktober 2019 met een 10

10

Beoordeeld door Nico en Naomi uit Groningen

Top! Fijn contact, denken mee en kundige mensen!

Mooie vloer, snel gelegd. Zeer professioneel en netjes

Nico en Naomi uit Groningen
Beoordeelde ons op 20 mei 2019 met een 10

Meer beoordelingen?

Lees alle Woonboerderij Maja referenties op KlantenVertellen.nl

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte