fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3

Klantbeoordelingen

Beoordelingen Woonboerderij Maja

Onze klanten vertellen over hun ervaringen bij Woonboerderij Maja.

10

Beoordeeld door Ivo en Suzan uit Zoetermeer

Eindelijk dé vloer waar we al lang naar zochten.

Wij zochten naar een verouderde vloer, gerookt, met bepaalde uitstraling. Bij Maja werden we meteen goed geholpen door Gertiena. Alles wat we wilden zou mogelijk zijn. Zij zou zelf de afwerking doen en begreep ons wensen pakket. Ze dacht echt met ons mee. Het bedrijf heeft duidelijk jarenlange ervaring. Ze heeft nog wat proefplanken gestuurd om uit 2 kleuren te kiezen waar we zelf in de zaak nog niet uitkwamen. Thuis kijk je er weer anders naar. Goeie service. Ze hield ons op de hoogte hoever het stond met de levering. En toen de vloer kwam overtrof het de verwachtingen. Met 4 man lag de vloer er zo in. En heel netjes gelegd. We hadden nog een vraag over het onderhoud en ook daarmee werden we snel geholpen. Kortom een heel fijn, professioneel bedrijf met aardige mensen.

Ivo en Suzan uit Zoetermeer
Beoordeelde ons op 25 juli 2023 met een 10

10

Beoordeeld door Aphrodite uit Drachten

Een uitstekend ervaring!

De samenwerking verliep soepel en vlot met dit bedrijf: aardige en vriendelijke medewerkers met kennis van zaken. Heel prettig dat er werd meegedacht over mogelijkheden mbt de vloer en het leggen. De vloer is vakkundig gelegd. Kortom: zeer tevreden!

Aphrodite uit Drachten
Beoordeelde ons op 25 juli 2023 met een 10

10

Beoordeeld door Eline uit Beilen

Super!

We zijn heel tevreden over Woonboerderij Maja! De vloer is heel strak gelegd en ligt prachtig in onze nieuwe woning. Medewerkers zijn erg vriendelijk. Echt een aanrader!

Eline uit Beilen
Beoordeelde ons op 29 juni 2023 met een 10

10

Beoordeeld door Ivo uit Lelystad

Perfect

Vanaf de service en aandacht in de showroom tot het leggen van de vloer ging alles perfect. Er wordt constant meegedacht, ze stellen zich heel flexibel op en de uiteindelijke kwaliteit is perfect.

Ivo uit Lelystad
Beoordeelde ons op 27 juni 2023 met een 10

10

Beoordeeld door Annelies Westerveen uit Drachten

Mooie nieuwe houten vloer,gelegd door een mooi bedrijf:Maja

Goed advies Vriendelijk Prachtige vloer Goed gelegd Goede service Met andere woorden: We zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe vloer!

Annelies Westerveen uit Drachten
Beoordeelde ons op 15 april 2023 met een 10

10

Beoordeeld door Etty uit Drachten

prima

Mooie PVC vloer gelegd. Denken goed mee, mogelijkheid tot meubelopslag.

Etty uit Drachten
Beoordeelde ons op 15 februari 2023 met een 10

9

Beoordeeld door Koen oosterveld uit Franeker

Vakmannen

Van begin tot eind vakmensen die trots zijn op hun product en hier met trots over praten. Een familiebedrijf zoals het hoort!

Koen oosterveld uit Franeker
Beoordeelde ons op 5 februari 2023 met een 9

10

Beoordeeld door A Mink uit Kollumerzwaag

Fantastische vakmensen

2 februari 2023 is de vloer gelegd. Het zijn vakmensen en ware kunstenaars. Wij hebben een houten balk in de woonkamer het lijkt nu alsof het uit vloer komt! Oog voor detail en afwerking. De services die ze leveren is echt top. Super klantvriendelijk en het was een gezellige dag met een resultaat boven verwachting!!!!!!!

A Mink uit Kollumerzwaag
Beoordeelde ons op 3 februari 2023 met een 10

10

Beoordeeld door Jolanda uit Lemmer

Vlot, snel en netjes

Bellen, bestellen en het wordt in overleg geplaatst. Keurig netjes.

Jolanda uit Lemmer
Beoordeelde ons op 31 januari 2023 met een 10

10

Beoordeeld door Cees van den Adel uit Burgum

Prettig, zeer correct

Uitstekend

Cees van den Adel uit Burgum
Beoordeelde ons op 12 januari 2023 met een 10

Meer beoordelingen?

Lees alle Woonboerderij Maja referenties op KlantenVertellen.nl

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte