fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
71 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Klantbeoordelingen

Beoordelingen Woonboerderij Maja

Onze klanten vertellen over hun ervaringen bij Woonboerderij Maja.

10

Beoordeeld door A Mink uit Kollumerzwaag

Fantastische vakmensen

2 februari 2023 is de vloer gelegd. Het zijn vakmensen en ware kunstenaars. Wij hebben een houten balk in de woonkamer het lijkt nu alsof het uit vloer komt! Oog voor detail en afwerking. De services die ze leveren is echt top. Super klantvriendelijk en het was een gezellige dag met een resultaat boven verwachting!!!!!!!

A Mink uit Kollumerzwaag
Beoordeelde ons op 3 februari 2023 met een 10

10

Beoordeeld door Jolanda uit Lemmer

Vlot, snel en netjes

Bellen, bestellen en het wordt in overleg geplaatst. Keurig netjes.

Jolanda uit Lemmer
Beoordeelde ons op 31 januari 2023 met een 10

10

Beoordeeld door Cees van den Adel uit Burgum

Prettig, zeer correct

Uitstekend

Cees van den Adel uit Burgum
Beoordeelde ons op 12 januari 2023 met een 10

10

Beoordeeld door Dineke uit Drachten

We zijn zoooo blij dat we voor Woonboerderij Maja hebben gekozen!!

Het was zo fijn dat we voor zowel onze vloer als voor gordijnen, luxaflex en dressoir bij Maja terecht konden. Zeer klantgericht bedrijf, deskundig advies en plezierige sfeer!!

Dineke uit Drachten
Beoordeelde ons op 25 december 2022 met een 10

10

Beoordeeld door Peter Van Nek uit Ezinge

Deskundige vloerleggers, denken mee, nauwkeurig

Goed advies in de showroom, afspraak is afspraak, vloerleggers zijn deskundig, denken mee, werken netjes en secuur, doen meer dan je verwacht.

Peter Van Nek uit Ezinge
Beoordeelde ons op 29 november 2022 met een 10

10

Beoordeeld door Loïs de Yacoub - Vries uit Groningen

als ik 10 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan :)

Servicegericht, meedenkend, klantvriendelijk en een prachtige hele strakke vloer.

Loïs de Yacoub - Vries uit Groningen
Beoordeelde ons op 6 oktober 2022 met een 10

9

Beoordeeld door H J Welmers uit HAREN GN

prettig, klantgericht.

Ze nemen de tijd, geven je de ruimte om je eigen keuzes te maken. Serieus en bekwaam in hun werk bij mij thuis. Betrokken mij bij het leggen van de PVC vloer door af en toe mij te vragen of ik het goed vond gaan.

H J Welmers uit HAREN GN
Beoordeelde ons op 4 oktober 2022 met een 9

10

Beoordeeld door Ida uit Leeuwarden

Fantastische & professionele service

Na een hele slechte ervaring met Lab21 waren wij last minute op zoek naar een ander vloerbedrijf. We zijn toen in contact gekomen met Woonboerderij Maja waar we vanaf het eerste moment al super snel werden geholpen. Nadat we een prachtige vloer hadden uitgezocht kon deze ook op de gewenste datum gelegd worden door een vakkundig en professioneel team. Het ziet er fantastisch uit! Een dikke aanrader :)

Ida uit Leeuwarden
Beoordeelde ons op 30 september 2022 met een 10

10

Beoordeeld door Gabriella uit Drachten

Super!!

Een prachtige visgraatvloer is gelegd door zeer professionele vakmensen! Alle drie waren ze heel goed op elkaar ingespeeld. Weten waar ze over praten, werken heel nauwkeurig en komen hun afspraken helemaal na! In één woord geweldig! Wij zijn zeer tevreden!!

Gabriella uit Drachten
Beoordeelde ons op 4 juni 2022 met een 10

10

Beoordeeld door Marjolein Jonker uit Olst

Warm, persoonlijk, veel keuze, kwaliteit

Ik vond het heel fijn dat ze bij Woonboederij Maja zo de tijd namen voor me, het was heel gezellig in de showroom en er hing een hele prettige sfeer. Geen vraag is te gek en voor alles is een oplossing, zodat je echt een vloer kunt kiezen waar je blij van wordt. Het leggen van de vloer gebeurde heel professioneel en de vloer is werkelijk prachtig. Heel erg blij mee!

Marjolein Jonker uit Olst
Beoordeelde ons op 30 mei 2022 met een 10

Meer beoordelingen?

Lees alle Woonboerderij Maja referenties op KlantenVertellen.nl

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte