fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
60 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.1

Klantbeoordelingen

Beoordelingen Woonboerderij Maja

Onze klanten vertellen over hun ervaringen bij Woonboerderij Maja.

10

Beoordeeld door Eelco uit Vries

Alleen maar lof!

In ons nieuwe (verbouwde) huis is de eikenhouten vloer prachtig gelegd door de mensen van Maja. Vanaf het begin in de winkel tot aan de oplevering van de vloer een uitstekende service en erg zorgvuldig vakwerk! De vloer werd gelegd door een enthousiast team dat goed op elkaar ingespeeld is en zichtbaar plezier heeft in hun werk. Ze wilden echt iets moois afleveren en dat is meer dan gelukt. Absoluut een aanrader!

Eelco uit Vries
Beoordeelde ons op 28 maart 2022 met een 10

10

Beoordeeld door Mathilda uit Heerenveen

TOP, wat een vakwerk

Een prachtige eiken bielzen vloer gekocht bij Maja. Van A tot Z perfect. Ontzettend vriendelijk en vakkundig personeel, Chapeau.

Mathilda uit Heerenveen
Beoordeelde ons op 22 november 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Jitske uit Goutum

Zeer tevreden & uitstekende service.

Het (familie)team dat de vloer kwam leggen is geweldig goed op elkaar ingespeeld; mooi om te zien hoe de taken verdeeld zijn en onze prachtige vloer zeer vakkundig gelegd is. Ook de service van Maja is erg goed! Wij bevelen woonboerderij Maja van harte aan.

Jitske uit Goutum
Beoordeelde ons op 5 november 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Bettina uit Terschuur

Top bedrijf

Voor ons tweede huis hebben wij een pvc vloer gekocht bij dit bedrijf. De zorg en vooral het meedenken is geweldig! De vloeren zijn super of je nu hout koopt of iets anders het is in een woord kwaliteit.

Bettina uit Terschuur
Beoordeelde ons op 14 september 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Natasja uit Gorredijk

Super service en alles snel gelegd!

Wij hebben een houten vloer gekocht en zijn ten eerste ontzettend goed en vriendelijk geholpen in de winkel, goed advies gekregen en we mochten stalen meenemen om thuis te bekijken. De vloer is netjes en snel gelegd, alles werd netjes opgeruimd en wederom leuke en vriendelijke mensen!

Natasja uit Gorredijk
Beoordeelde ons op 2 juli 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Petra uit Sneek

Helemaal top!

Prima service, vakmanschap, vriendelijke medewerkers. Kan niet beter!

Petra uit Sneek
Beoordeelde ons op 16 juni 2021 met een 10

9

Beoordeeld door fred van vd Pol uit Leusden

prachtige vloer

wij hebben een prachtige vloer laten leggen door Maja. We zijn er speciaal voor naar Friesland gereden. Het resultaat mag er wezen. een fantastische vloer en zeer vakkundig gelegd.

fred van vd Pol uit Leusden
Beoordeelde ons op 16 juni 2021 met een 9

10

Beoordeeld door Naser uit Groningen

Erg goed

Vakkundig, zorgvuldig en snel in uitvoering. Aangenaam in communicatie.

Naser uit Groningen
Beoordeelde ons op 28 april 2021 met een 10

10

Beoordeeld door Dustin uit Lelystad

Uitstekend

Open en vriendelijke houding personeel. Vakbekwaam en zeer zorgvuldig in de uitvoering van de werkzaamheden. Netjes en kwaliteit.

Dustin uit Lelystad
Beoordeelde ons op 10 maart 2021 met een 10

9

Beoordeeld door Janine uit Gorredijk

Prachtige vloer, goed advies en prima service!

Bij het uitkiezen kregen wij een prima advies over de vloer. Het contact omtrent het leggen van de vloer verliep heel prettig. Tijdens het leggen werd goed meegedacht over oplossingen m.b.t. aanpassingen. En met het eindresultaat zijn we ontzettend blij en tevreden!

Janine uit Gorredijk
Beoordeelde ons op 10 maart 2021 met een 9

Meer beoordelingen?

Lees alle Woonboerderij Maja referenties op KlantenVertellen.nl

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte