Houten vloeren

Voor de verbouwing van je huis laat je je volop inspireren door woonbladen die de mooiste inrichtingen en ideeën met je delen. En bij het maken van de keuzes voor jouw interieur heb jij een authentieke houten vloer in gedachten. Je kan niet wachten om een houten vloer in jouw woonkamer te leggen, die leven en karakter in huis haalt.

Woonboerderij Maja heeft een ruim aanbod aan prachtige houten vloeren waar absoluut een design bij zit voor jou. Bekijk het assortiment met de mooiste kleuren en motieven, zoals onze visgraatvloeren waarmee je een unieke uitstraling in je woonkamer krijgt.

Hieronder een greep uit onze online collectie houten vloeren

oude-houten-vloer-eiken-min
Filter

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 108 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 108 resultaten wordt getoond

houten vloer kopen

Een houten vloer voor in ieder interieur

Houd je van karakter en wil je zoveel mogelijk natuurlijke materialen in je interieur terugbrengen? Met een houten vloer bereik je die authentieke look die de sfeer in huis verhoogt. Of je nu van landelijk houdt of meer van de moderne look bent, een houten vloer past in iedere stijl. Bij Woonboerderij Maja heb je keus uit diverse tinten en patronen, waardoor je zeker een houten vloer vindt die helemaal in jouw smaak valt.

Vloerverwarming onder houten vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze houten vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige houten vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Diverse houtsoorten

In ons assortiment vind je diverse soorten houten vloeren met ieder z’n unieke looks en eigenschappen. Niet alleen de originele houten planken die je strak naast elkaar legt voor een mooie, rustige uitstraling. Ook bijzondere motieven als de Hongaarse punt waarmee je woonkamer een uniek en levendig karakter krijgt.

En het mooie van een echte houten vloer is de bewerking van het materiaal. Je kunt hout laten branden of laten roken, waardoor de uniekheid van het hout wordt benadrukt. Op onze site vind je welke bewerkingsmogelijkheden er zijn en wat die doen met het karakter van de houten vloer.

houten vloeren soorten levendig
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de houten vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe houten vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Houten vloer kopen? Kom naar Woonboerderij Maja

Heb je een houten vloer van Woonboerderij Maja op het oog en kun je niet wachten om deze in je nieuwe woonkamer te leggen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de vloer waar jij je oog op hebt laten vallen en over de kosten. En we verwelkomen je graag in onze showroom waar je de houten vloeren van dichtbij kunt bekijken. Vind je het lastig om de juiste houten vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!

Liever persoonlijk advies? Plan een afspraak in.