Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Zuidhorn

Een vloer is een opvallende verschijning in de woning en heel sfeerbepalend. Bij het kiezen van een nieuwe houten vloer ga je dan ook zeker niet over 1 nacht ijs. Woonboerderij Maja is niet gevestigd in Zuidhorn maar onze jongens hebben diverse houten vloeren in Zuidhorn en omstreken gelegd. Iedere houten vloer is uniek. Je beslist zelf hoe de houten vloerdelen er uit komen te zien. Ben je benieuwd wat een unieke houten vloer kost? Vraag dan hier jou persoonlijke offerte aan.

Van robuuste tot rustige houten vloeren in Zuidhorn

Smaken verschillen. De één houdt van een robuuste eiken houten vloer met een visgraat, de ander houdt het bij lekker rustig. En weer een ander vindt het mooi als het hout er geleefd uit ziet. Een houten vloer kunnen we in zoveel verschillende stijlen voor je bewerken.

Geschaafde eikenhouten vloer witte olie
Eiken houten vloer, bruin wit grijs
Eiken houten vloer, bruin wit grijs
eiken gebrand brute
Gebrande eiken vloer Brute v.a. € 89,- p/m²

Afwerking vloer in onze eigen werkplaats

Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij een vloer voor je roken, beitsen, trommelen en/of schrapen. Bij het roken krijgt de plankenvloer meer diepte in het hout en het schrapen geeft het een verouderde ‘look’. Wil je echt de nerven van het hout duidelijk naar voren laten komen, dan is het een optie om de vloer te branden. Dat alles doen we voor je in onze eigen werkplaats. Bezoek onze showroom en ervaar het zelf. Benieuwd wat de diverse bewerkingen doen met de vloer?

Geen één plank is gelijk. Elke plank heeft een andere structuur en is dus uniek. Bekijk alle eikenhouten-, visgraat-, en kasteelvloeren. Zoals gezegd: we rijden graag voor je naar Zuidhorn om de vloer te leveren én te leggen. Liever zelf de vloer plaatsen? Lees hier de instructies. Let trouwens ook op een goede ondervloer. Dat bepaalt mede de levensduur van de vloer.

Kosten van een houten vloer

Kies je voor een vloer van Maja? Dan weet je zeker dat je een vloer krijgt die compleet bij jouw wensen aansluit. Exact zoals je het voor ogen had. We leveren de houten vloer kant en klaar bij je af in Zuidhorn. Zodra onze jongens klaar zijn met het leggen is jouw parel direct toegankelijk dus kom maar op met het meubilair. Omdat iedere vloer persoonlijk en uniek is zijn de prijzen afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren.

Een geschraapte eiken houten voer begint bij € 63,- p/m. Liever een mooie lichte houten vloer? Dan is een geschaafde eiken houten vloer in de witte olie wellicht iets voor jou. Prijzen lopen uiteen door de diversiteit aan bewerkingen.  Woon je in Zuidhorn en ben je op zoek naar een Unieke Houten vloer? Neem gerust contact op voor meer informatie, of neem een kijkje in onze online winkel.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder