fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Houten vloeren Zuidhorn

Unieke houten vloeren

Een vloer is een opvallende verschijning in de woning en heel sfeerbepalend. Bij het kiezen van een nieuwe houten vloer ga je dan ook zeker niet over 1 nacht ijs. Woonboerderij Maja is niet gevestigd in Zuidhorn maar onze jongens hebben diverse houten vloeren in Zuidhorn en omstreken gelegd. Iedere houten vloer is uniek. Je beslist zelf hoe de houten vloerdelen er uit komen te zien. Ben je benieuwd wat een unieke houten vloer kost? Vraag dan hier jou persoonlijke offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Van robuuste tot rustige houten vloeren in Zuidhorn

Smaken verschillen. De één houdt van een robuuste eiken houten vloer met een visgraat, de ander houdt het bij lekker rustig. En weer een ander vindt het mooi als het hout er geleefd uit ziet. Een houten vloer kunnen we in zoveel verschillende stijlen voor je bewerken.

Afwerking vloer in onze eigen werkplaats

Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij een vloer voor je roken, beitsen, trommelen en/of schrapen. Bij het roken krijgt de plankenvloer meer diepte in het hout en het schrapen geeft het een verouderde ‘look’. Wil je echt de nerven van het hout duidelijk naar voren laten komen, dan is het een optie om de vloer te branden. Dat alles doen we voor je in onze eigen werkplaats. Bezoek onze showroom en ervaar het zelf. Benieuwd wat de diverse bewerkingen doen met de vloer?

Geen één plank is gelijk. Elke plank heeft een andere structuur en is dus uniek. Bekijk alle eiken houten-, visgraat-, en kasteelvloeren. Zoals gezegd: we rijden graag voor je naar Zuidhorn om de vloer te leveren én te leggen. Liever zelf de vloer plaatsen? Lees hier de instructies. Let trouwens ook op een goede ondervloer. Dat bepaalt mede de levensduur van de vloer.

Kosten van een houten vloer

Familie Van der WalKies je voor een vloer van Maja? Dan weet je zeker dat je een vloer krijgt die compleet bij jouw wensen aansluit. Exact zoals je het voor ogen had. We leveren de houten vloer kant en klaar bij je af in Zuidhorn. Zodra onze jongens klaar zijn met het leggen is jouw parel direct toegankelijk dus kom maar op met het meubilair. Omdat iedere vloer persoonlijk en uniek is zijn de prijzen afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren.

Een geschraapte eiken houten voer begint bij € 63,- p/m. Liever een mooie lichte vloer? Dan is een geschaafde eiken houten vloer in de witte olie wellicht iets voor jou. Prijzen lopen uiteen door de diversiteit aan bewerkingen.  Woon je in Zuidhorn en ben je op zoek naar een Unieke Houten vloer? Neem gerust contact op voor meer informatie, of neem een kijkje in onze online winkel.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte