fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Houten vloeren Wolvega

Als je op zoek bent naar een mooie nieuwe parketvloer voor jouw woning in Wolvega, kom dan eens langs bij Woonboerderij Maja. Wij zijn de vloerspecialist uit het noorden van Nederland, dus ook voor Wolvega.

inspiratieZo heb je bij ons ruim keus in diverse houtsoorten en zijn de mogelijkheden ongekend voor de houten vloeren van Woonboerderij Maja. Bekijk ook gerust eens de ervaringen van anderen met ons.

Vloeren in diverse houtsoorten voor jou in Wolvega

Woonboerderij Maja levert lamelvloeren, visgraatvloeren en massieve vloeren in iedere gewenste houtsoort. Eiken is de meest gekozen houtsoort voor op de vloer. Dit omdat dit een harde houtsoort is met mooie eigenschappen. In vele varianten verkrijgbaar.

Vloeren en vloerverwarming?

Wij leggen in Wolvega en omstreken ook houten vloeren op vloerverwarming! Vandaag de dag leggen wij gemiddeld gezien zo’n 10 tot 12 houten vloeren per maand op vloerverwarming.

De https://www.woon-boerderijmaja.nl/vloeren/hout-op-vloerverwarming/technologie is dusdanig ontwikkeld dat combinatie met een parketvloer perfect mogelijk is mits we een aantal regels goed in de gaten houden. Als je het opstart en opstookprotocol op de juiste wijze uitvoert en zich houdt aan deze adviezen, zal het risico op werken van de vloer of het ontstaan van klachten nihil zijn. Vloerverwarming wordt ook veel toegepast in Wolvega.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte