Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Wolvega

Als je op zoek bent naar een mooie nieuwe parketvloer voor jouw woning in Wolvega, kom dan eens langs bij Woonboerderij Maja. Wij zijn de vloerspecialist uit het noorden van Nederland, dus ook voor Wolvega.

Zo heb je bij ons ruim keus in diverse houtsoorten en zijn de mogelijkheden ongekend voor de houten vloeren van Woonboerderij Maja. Bekijk ook gerust eens de ervaringen van anderen met ons.

Vloeren in diverse houtsoorten voor jou in Wolvega

Woonboerderij Maja levert lamelvloeren, visgraatvloeren en massieve vloeren in iedere gewenste houtsoort. Eiken is de meest gekozen houtsoort voor op de vloer. Dit omdat dit een harde houtsoort is met mooie eigenschappen. In vele varianten verkrijgbaar.

Vloeren en vloerverwarming?

Wij leggen in Wolvega en omstreken ook houten vloeren op vloerverwarming! Vandaag de dag leggen wij gemiddeld gezien zo’n 10 tot 12 houten vloeren per maand op vloerverwarming.

De technologie is dusdanig ontwikkeld dat combinatie met een parketvloer perfect mogelijk is mits we een aantal regels goed in de gaten houden. Als je het opstart en opstookprotocol op de juiste wijze uitvoert en zich houdt aan deze adviezen, zal het risico op werken van de vloer of het ontstaan van klachten nihil zijn. Vloerverwarming wordt ook veel toegepast in Wolvega.

Maja's chateau collectie
Houten vloeren Leeuwarden

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder