Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.
Houten vloeren van Woonboerderij Maja

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Vriezenveen

Ben je op zoek naar een houten vloer in Vriezenveen? Wij hebben een ruim aanbod aan prachtige houten vloeren. Vind jouw droomvloer bij Woonboerderij Maja. Wij werken met A-kwaliteit hout en bewerken dit in onze eigen werkplaats. Daardoor kun je kiezen uit vele stijlen. 

Wil je onze vloeren alvast online bekijken?

eikenlamel vloer met woonkamer indeling

Ons assortiment

Wij hebben een groot assortiment aan houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren. Verschillende vloeren liggen in de winkel om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden.

Houten vloeren bewerken wij zelf in onze werkplaats. Je kunt kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor je in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd jouw droomvloer maken.

Jouw vloer (laten) leggen

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. De mannen van Maja kennen alle kneepjes van het vak en leggen de vloer in een mum van tijd in uw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij je langs in Vriezenveen om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Persoonlijk advies

Bij Woonboerderij Maja kun je terecht voor persoonlijk advies. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over vloeren. Is de vloer geschikt voor vloerverwarming en wat doen verschillende bewerkingen met de houten vloer? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Ook voor stijladvies ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jouw houten vloer in Vriezenveen.