Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Utrecht

Gaat jouw voorkeur uit naar natuurlijke materialen die voor een levendige en warme sfeer in huis zorgen? Dat voer je niet alleen door in de vorm van unieke accessoires en prachtige kamerplanten, je pakt het groter aan. Als het aan jou ligt zijn ook je meubelen en vloer gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen. In dat geval zijn onze houten vloeren voor in je huis in Utrecht een schot in de roos. Maar ook als je liefhebber bent van een moderne en minimalistische stijl zul je in ons aanbod iets moois en passends vinden.

houten vloeren utrecht visgraat
houten vloer op vloerverwarming

Je houten vloer in combinatie met vloerverwarming

Allereerst de vloerverwarming. Het is belangrijk dat je kunt uitsluiten of de houten vloer die jouw voorkeur heeft, gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Het laatste dat je moet hebben is dat je te laat ontdekt dat dit niet het geval is. Ontzettend zonde van de vloer die onverhoopt beschadigd raakt. Juist om te voorkomen dat dit gaat gebeuren, geven onze specialisten hier graag uitgebreid informatie over. We laten je graag onze prachtige houten vloeren zien die je in Utrecht zonder problemen op vloerverwarming kunt leggen.

De keuze voor het legpatroon

Is voor jou duidelijk welke houten vloeren voor in Utrecht geschikt zijn voor vloerverwarming, dan kun je je nu richten op het uiterlijk van de vloer. Het is goed voor te stellen dat je je graag laat inspireren door de vele mogelijkheden voor het leggen van de vloer. Om te beginnen is het legpatroon een belangrijke factor die invloed heeft op de sfeer van de ruimte. Heb je al voor ogen wat voor patroon je in jouw interieur wilt terugzien?

Wat dacht je van een speelse visgraatvloer die met een zigzaggend patroon de ruimte tot leven brengt? Of de Hongaarse punt die iets verschilt van het visgraatpatroon en een luxe uitstraling heeft. Wil je liever een rustigere basis in het interieur, dan hebben we diverse recht gelegde eikenhouten vloeren die prachtig tot hun recht komen in je woning.

legpatroon keuze visgraat leggen
kleuren en bewerkingsmogelijkheden authenticiteit houten vloer

Kleuren en bewerkingsmogelijkheden

Is het patroon van de houten vloer voor in Utrecht gekozen? Dan nu de kleuren. Ook deze zijn erg bepalend voor de stijl en sfeer die je in de ruimte wilt realiseren. Waar een donkere houten vloer leidt tot een knusse en warme inrichting, heeft een lichte vloer juist een verfrissend en verruimend effect. We raden je daarom aan om goed na te denken over de sfeer die je in huis wilt creëren en welke vloer daaraan bijdraagt. Daar geven we je uiteraard graag persoonlijk advies over.

Wanneer je houdt van echt natuurlijke materialen en kiest voor een authentieke houten vloer, dan zullen onze bewerkingstechnieken je ook interesseren. Onze specialisten bewerken het oppervlak van de vloer dusdanig dat de karakteristieke eigenschappen van het hout beter naar voren komen. De authenticiteit van de vloer wordt versterkt. Van jouw houten vloer in Utrecht bestaat er geen tweede en dat zie je terug in het prachtige uiterlijk.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloer in Utrecht van Woonboerderij Maja

Ga je voor natuurlijke materialen in huis, dan zit je goed bij Woonboerderij Maja. In ons assortiment vind je prachtige houten vloeren die in Utrecht een bijzondere basis vormen van het interieur. Ook als je voorkeur uitgaat naar een moderne inrichting met strakke elementen, zorgt de houten vloer voor een verrassend effect. We laten het je graag zien in onze showroom. Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies en voel je welkom voor een kijkje in de winkel.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder