Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Surhuisterveen

Indien je op zoek bent naar een mooie vloer in jouw woning te Surhuisterveen, kom dan langs bij Woonboerderij Maja. Maja zit op 20 minuten rijafstand van Surhuisterveen. Wij hebben voor iedere klant wat wils. Door jarenlange ervaring leveren wij specialistisch werk en bieden wij de mooiste, kwalitatieve vloeren in Surhuisterveen en noord Nederland. Je kunt o.a. terecht voor massieve houten vloeren, lamel houten vloeren, pvc en laminaat.

Over Maja

Op onze website kun je erg veel informatie lezen en bekijken zodat je alvast een indruk kunt krijgen van ons bedrijf en van de vloeren die wij leggen. Wij zijn een familiebedrijf en ieder doet erg zijn best om al onze klanten tevreden te stellen en te houden.

Lees meer met betrekking tot houten vloeren:

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder