Nog gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Stadskanaal

De eikenhouten vloer is de favoriete vloer van veel inwoners van Stadskanaal. Dit betekent echter niet dat je in Stadskanaal veel dezelfde soorten vloeren vindt. Deze harde houtsoort is namelijk in verschillende afwerkingen leverbaar. Je kunt onder andere kiezen voor een gebeitste, gebleekte of gebrande vloer. Het kiezen van de juiste vloer is een kwestie van smaak. In ons aanbod vind je alle mogelijke vloeren.

Houten vloeren Stadskanaal
Maja's parketteur | houten vloer leggen

Houten vloer Stadskanaal leggen

Het leggen van eikenhoutenvloeren is een precieze klus waarbij best wat komt kijken. Team Maja is hier in gespecialiseerd en ontzorgt je graag met de eigen legservice. Team Maja beschikt over een eigen vakbekwame vloerleggers. Deze medewerkers plaatsen onze vloeren in iedere type woning. Wanneer je toch zelf wilt proberen de vloer te leggen kunnen onze tips je op weg helpen. En wanneer je er tijdens het leggen van de vloer niet meer uit komt kun je ons altijd bellen voor advies en informatie.

Vloeren van Woonboerderij Maja

De vloeren van Woonboerderij Maja voldoen aan de hoogste normen en eisen. Deze kwaliteit is terug te zien in al onze vloeren, dus ook bij de goedkopere houten vloeren. Bij ons wordt met vakmanschap gewerkt aan het in elkaar zetten en bewerken van vloeren. Wanneer je wilt weten hoe onze vloeren er in het echt uitzien kun je langskomen in onze showroom in Drachten. Hier hebben wij diverse showvloeren liggen in verschillende soorten en patronen. Voor meer informatie over onze houten vloeren kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Eiken houten vloer Stadskanaal

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloer in Stadskanaal? Kom naar Woonboerderij Maja

Voor de mooiste houten vloeren Stadskanaal moet u bij Woonboerderij Maja zijn. Wij kunnen je helpen aan verschillende soorten vloeren van massief hout tot een eiken lamelparket. Wanneer je bij ons een vloer bestelt plaatsen onze parketteurs de vloer in jouw woning.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder