fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Stadskanaal

Voor de mooiste houten vloeren stadskanaal moet u bij Woonboerderij Maja zijn. Wij kunnen u helpen aan verschillende soorten vloeren van massief hout tot lamel. Wanneer u bij ons een vloer bestelt plaatsen onze parketteurs de vloer in uw woning.

Een eiken houten vloer, de favoriet in StadskanaalHouten vloeren Stadskanaal

De eikenhouten vloer is de favoriete vloer van veel inwoners van Stadskanaal. Dit betekent echter niet dat u in Stadskanaal veel dezelfde soorten vloeren vindt. Deze harde houtsoort is namelijk in verschillende afwerkingen leverbaar. U kunt onder andere kiezen voor een gebeitste, gebleekte of gebrande vloer. Het kiezen van de juiste vloer is een kwestie van smaak. In ons aanbod vindt u alle mogelijke vloeren.

Houten vloer Stadskanaal leggen

Het leggen van vloeren is een ingewikkelde klus waarbij alles heel erg precies komt. Doordat wij weten dat u een vloer wilt die recht licht en niet aan de randen ruimte overheeft, kunt u bij ons terecht voor plaatsing. Bij Woonboerderij Maja beschikken we over een aantal vakbekwame vloerleggers. Deze medewerkers plaatsen onze vloeren in elke woning. Wanneer u toch zelf wilt proberen de vloer te leggen kunnen onze tips u op weg helpen. En wanneer u er tijdens het leggen van de vloer niet meer uit komt kunt u ons altijd bellen voor advies en informatie.

Vloeren van Woon-Boerderij MAJA

De vloeren van Woonboerderij Maja voldoen aan de hoogste normen en eisen. Deze kwaliteit is terug te zien in al onze vloeren, dus ook bij de goedkopere houten vloeren. Bij ons wordt met vakmanschap gewerkt aan het in elkaar zetten en bewerken van vloeren. Wanneer u wilt weten hoe onze vloeren er in het echt uitzien kunt u langskomen in onze showroom in Drachten. Hier hebben wij grote stukken van verschillende vloeren liggen. Voor meer informatie over onze houten vloeren kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte