fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2

Houten vloeren Stadskanaal

Houten vloeren Stadskanaal

Een eiken houten vloer, de favoriet in Stadskanaal

De eikenhouten vloer is de favoriete vloer van veel inwoners van Stadskanaal. Dit betekent echter niet dat je in Stadskanaal veel dezelfde soorten vloeren vindt. Deze harde houtsoort is namelijk in verschillende afwerkingen leverbaar. Je kunt onder andere kiezen voor een gebeitste, gebleekte of gebrande vloer. Het kiezen van de juiste vloer is een kwestie van smaak. In ons aanbod vind je alle mogelijke vloeren.

Maja's parketteur | houten vloer leggen

Houten vloer Stadskanaal leggen

Het leggen van eikenhoutenvloeren is een precieze klus waarbij best wat komt kijken. Team Maja is hier in gespecialiseerd en ontzorgt je graag met de eigen legservice. Team Maja beschikt over een eigen vakbekwame vloerleggers. Deze medewerkers plaatsen onze vloeren in iedere type woning. Wanneer je toch zelf wilt proberen de vloer te leggen kunnen onze tips je op weg helpen. En wanneer je er tijdens het leggen van de vloer niet meer uit komt kun je ons altijd bellen voor advies en informatie.

Eiken houten vloer Stadskanaal

Vloeren van Woon-Boerderij Maja

De vloeren van Woonboerderij Maja voldoen aan de hoogste normen en eisen. Deze kwaliteit is terug te zien in al onze vloeren, dus ook bij de goedkopere houten vloeren. Bij ons wordt met vakmanschap gewerkt aan het in elkaar zetten en bewerken van vloeren. Wanneer je wilt weten hoe onze vloeren er in het echt uitzien kun je langskomen in onze showroom in Drachten. Hier hebben wij diverse showvloeren liggen in verschillende soorten en patronen. Voor meer informatie over onze houten vloeren kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor de mooiste houten vloeren Stadskanaal moet u bij Woonboerderij Maja zijn. Wij kunnen je helpen aan verschillende soorten vloeren van massief hout tot lamel. Wanneer je bij ons een vloer bestelt plaatsen onze parketteurs de vloer in jouw woning.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

0512-519041  Bel nu! Offerte