fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloeren Sneek

Woonboerderij Maja is gespecialiseerd in houten vloeren, lamel duo planken, traditionele vloeren etc. Dit is een grote passie voor ons elke dag weer.

We maken de vloer voor u geheel op maat. Denk bijvoorbeeld aan de breedte van de plank. De breedtes variëren van 10 tot 38cm. De lengtes van de lamel duoplanken zijn langer dan standaard, namelijk 2.40 m.

Eiken; de meest gekozen houten vloer in Sneek

gebrand geloogd wit naturelDe eiken houten vloer is de meest populaire houtsoort op het gebied van houten vloeren. Eiken is een harde houtsoort en in veel verschillende varianten te verkrijgen. U heeft daarbij de keuze uit verschillende sorteringen.

De 1 bis sortering houdt in dat er kleine noestjes in de vloerdelen voorkomen. Daarnaast is er een AB sortering. Hierin mogen noestjes tot 7 cm in voorkomen.

De BC sortering is een hele levendige vloer. Hierbij mogen de noesten ook groter zijn dan 7 cm en dit noemen we dan ook een rustieke houten vloer. Het is de meest gekozen sortering bij eiken houten vloeren.

Ontdek ons aanbod houten vloeren

Ons aanbod is groot bij Woonboerderij Maja.  Voor de ultieme impressie staan onze woonboerderij te Drachten voor u geopend. En niet alleen de deuren staan open, ook wij staan open voor al uw vragen en opmerkingen.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte