Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloeren Sneek

Woonboerderij Maja is gespecialiseerd in houten vloeren, lamel duo planken, traditionele vloeren etc. Dit is een grote passie voor ons elke dag weer.

We maken de vloer voor je geheel op maat. Denk bijvoorbeeld aan de breedte van de plank. De breedtes variëren van 10 tot 38cm. De lengtes van de lamel duoplanken zijn langer dan standaard, namelijk 2.40 m.

Eiken; de meest gekozen houten vloer in Sneek

De eiken houten vloer is de meest populaire houtsoort op het gebied van houten vloeren. Eiken is een harde houtsoort en in veel verschillende varianten te verkrijgen. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende sorteringen.

De 1 bis sortering houdt in dat er kleine noestjes in de vloerdelen voorkomen. Daarnaast is er een AB sortering. Hierin mogen noestjes tot 7 cm in voorkomen.

gebrand geloogd wit naturel

De BC sortering is een hele levendige vloer. Hierbij mogen de noesten ook groter zijn dan 7 cm en dit noemen we dan ook een rustieke houten vloer. Het is de meest gekozen sortering bij eiken houten vloeren.

Ontdek ons aanbod houten vloeren

Ons aanbod is groot bij Woonboerderij Maja.  Voor de ultieme impressie staan onze woonboerderij te Drachten voor je geopend. En niet alleen de deuren staan open, ook wij staan open voor al jouw vragen en opmerkingen.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder