fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2
Houten vloeren Lelystad

Houten vloeren Lelystad

Houten vloer Friesland

Houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit

De keuze van een vloer gaat niet over één nacht ijs. Het is een bewuste keuze die jaren meegaat. Je ziet de vloer dagelijks, Maja helpt je graag bij het samenstellen zodat deze geheel naar jouw wens zijn. Iedere vloer is uniek en alleen van hoogwaardige kwaliteit. Zo bewerken wij jouw vloer in onze werkplaats waardoor de vloer een eigen stijl krijgt. Misschien wilt je die ene vloer wel net iets lichter of juist donkerder zien. Het kan allemaal! Bekijk het ruime aanbod houten vloeren voor in jouw woning in Lelystad of omstreken, natuurlijk bij Woonboerderij Maja.

Visgraat vloer Eelde

  Afspraak inplannen

  Jouw naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Hieronder kun je meer informatie kwijt over jouw aanvraag

  Maja eiken houten vloer

  Aanbod houten vloeren bij Maja

  We zijn gevestigd in het Friese Drachten. Maar online kun je ook alvast een impressie krijgen van ons aanbod. Bijvoorbeeld een rustige vloer met weinig noesten, of juist een vloer met een verouderde look en alles er tussen in. Maar eigenlijk krijg je nog altijd de beste indruk van onze vloeren in onze Woonboerderij.

  We kunnen al deze houten vloerdelen ambachtelijk voor je bewerken. Zo heb je écht een unieke vloer in jouw huis. In onze werkplaats werken we met een geheel eigen stijl en indien gewenst leggen wij jouw houten vloer in Lelystad dan ook zelf.

  eiken vloer white wash

  Afwerking van uw vloer

  Jouw houten vloer krijgt een identiteit nadat deze bewerkt is. Je kunt uw vloer bijvoorbeeld laten roken, schrapen of schuren. De bewerking heeft vervolgens ook effect op de kleur van de houten planken. Zo wordt de vloer donkerder als we het langer roken.

  Ook de keuze van de plint maakt een groot verschil. Hoe mooier de details worden afgewerkt worden, hoe mooier jouw vloer uitkomt. We leveren dus geen standaard houten vloer als je dat niet wilt, maar gaan echt voor je aan het werk. Lees meer over de manieren van bewerken.

  Maja's parketteurs - legservice

  Persoonlijk en deskundig advies

  Je kunt online alvast kennis maken met onze eiken houten vloeren. Iedere vloer is maatwerk. Plan een bezoek aan onze showroom en laat je voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Zo heb je meteen een goede indruk van de mogelijkheden en hoe het zou staan in jouw (nieuwe) woning in Lelystad.

  Toch nog vragen? Kom op een snelle manier met ons in contact en bel ons op 0512-519041 of stuur ons een WhatsApp via 06-21368732.

  Lees hier wat klanten over ons vertellen!

  Trends & inspiratie

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte