Vandaag bereikbaar tot 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00; woensdag: 09:30 – 17:00; donderdag: 09:30 – 17:00, 19:00 – 21:00; vrijdag: 09:30 – 17:00; zaterdag: 09:30 – 17:00; zondag: Gesloten; maandag: Gesloten.

Houten vloeren Lelystad

De keuze van een vloer gaat niet over één nacht ijs. Het is een bewuste keuze die jaren meegaat. Je ziet de vloer dagelijks, Maja helpt je graag bij het samenstellen zodat deze geheel naar jouw wens zijn. Iedere vloer is uniek en alleen van hoogwaardige kwaliteit. Zo bewerken wij jouw vloer in onze werkplaats waardoor de vloer een eigen stijl krijgt. Misschien wilt je die ene vloer wel net iets lichter of juist donkerder zien. Het kan allemaal! Bekijk het ruime aanbod houten vloeren voor in jouw woning in Lelystad of omstreken, natuurlijk bij Woonboerderij Maja.

Houten vloer Friesland
Maja eikenhouten vloer Drenthe

Aanbod houten vloeren bij Maja

We zijn gevestigd in het Friese Drachten. Maar online kun je ook alvast een impressie krijgen van ons aanbod. Bijvoorbeeld een rustige vloer met weinig noesten, of juist een vloer met een verouderde look en alles er tussen in. Maar eigenlijk krijg je nog altijd de beste indruk van onze vloeren in onze Woonboerderij.

We kunnen al deze houten vloerdelen ambachtelijk voor je bewerken. Zo heb je écht een unieke vloer in jouw huis. In onze werkplaats werken we met een geheel eigen stijl en indien gewenst leggen wij jouw houten vloer in Lelystad dan ook zelf.

Afwerking van uw vloer

Jouw houten vloer krijgt een identiteit nadat deze bewerkt is. Je kunt uw vloer bijvoorbeeld laten roken, schrapen of schuren. De bewerking heeft vervolgens ook effect op de kleur van de houten planken. Zo wordt de vloer donkerder als we het langer roken.

Ook de keuze van de plint maakt een groot verschil. Hoe mooier de details worden afgewerkt worden, hoe mooier jouw vloer uitkomt. We leveren dus geen standaard houten vloer als je dat niet wilt, maar gaan echt voor je aan het werk. Lees meer over de manieren van bewerken.

eiken vloer white wash
legservice maja vloeren

Legservice van Maja

Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Waarom jij kiest voor Woonboederij Maja

Houten vloer in Lelystad? Kom naar Woonboerderij Maja

Je kunt online alvast kennis maken met onze eikenhouten vloeren. Iedere vloer is maatwerk. Plan een bezoek aan onze showroom en laat je voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Zo heb je meteen een goede indruk van de mogelijkheden en hoe het zou staan in jouw (nieuwe) woning in Lelystad.

Toch nog vragen? Kom op een snelle manier met ons in contact en bel ons op 0512-519041 of stuur ons een WhatsApp via 06-21368732.

Referenties

Traprenovatie PVC - Woonboerderij Maja

Traprenovatie Team Maja heeft hier een volledige traprenovatie uitgevoerd. De treden van deze trap zijn bekleed met pvc,

Lees verder
Friesland Houten Vloeren

Gerookte eiken houten vloer Een schitterend resultaat van een mooie samenwerking. Samen met onze stylist (Esther Bolt) hebben

Lees verder
Woninginrichting Drachten

PVC vloer beton look Een prachtig resultaat! Team Maja heeft bij mevrouw Jousma uit Drachten een schitterende beton

Lees verder